Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 43 m² bez realitkyDobronická, Praha - Libuš

Rezervováno
Dobronická, Praha - LibušMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Parkování • Garáž • Terasa 56 m²
Měsíční nájemné17 200 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu pěkný, čerstvě vymalovaný a vybavený, individuálně umístěný, ateliér 1+kk L (lze používat jako 2+kk) o celkové výměře 42,54 m2 s velikou terasou o výměře 56 m2 v domě v ul. Dobronická. Dostupnost: nová tramvajová linka směr Modřany - Braník (v dochozí vzdálenosti nebo MHD), metro Kačerov cca 15 minut MHD, zastávka linky 154 a 274 (směr Nádraží Hostivař, metro trasa A) přímo před domem. Autem je dobrá dostupnost jak do centra tak na D1 a pražský okruh. Dispozice ateliéru je tvaru L (viz obrázek), lze ho tedy funkčně používat jako 2+kk. Ateliér je v 1. patře v samostatném bloku (pouze dvě jednotky). Možnost menších domácích zvířat. V areálu je prodejna potravin a prodejna domácích potřeb.

Ateliér je ihned k dispozici. Vybavení přizpůsobím podle potřeby nájemníka. Momentálně je tam kuchyňská linka IKEA s lednicí, mrazák a sklokeramickou varnou deskou, pečicí trouba, digestoř, automatická pračka, postel, skříně. Objekt má centrální vytápění. Nájemné: 17200 Kč. Zálohy na služby a energie (včetně elektřiny) jsou od 3500 Kč při jedné osobě. Vratná kauce 15000 Kč. Dostupný rychlý internet.

Je možnost pronájmu parkovacího místa.

Mluvím česky, anglicky, španělsky, portugalsky, trochu italsky. Částečně rozumím rusky a německy.

O okolí:

Objekt se nachází na rozhraní Libuše a Kunratic, kousek od Krčského lesa, poblíž je rybník Ohrada. V okolí jsou restaurace a obchody, obchodní dům (OC Kunratice), školky a školy. Nedaleko je i zrekonstruovaný areál kunratického zámku, kde se koná spousta akcí (http://www.praha-kunratice.cz/) a kde se nabízí několik služeb. V létě zde prodávají tradiční kunratické jahody. Pro cyklisty je výborná i blízká modřanská rokle a její okolí.

Centrum Chodov je cca 20 minut MHD, 10 minut na kole (přes les) či pár minut autem.

Doprava:

Před domem staví linky 154 a 274 (směr Nádraží Hostivař, metro trasa A). V Libušské ulici, 5-6 minut pěšky, se nachází pošta a zastávka autobusů 113, 331, 333, které jsou za 11-12 minut na metru Kačerov či za 19 na Opatov. Další směry nabízí autobusy 197 a 193 a nově tramvaj směr Modřany a Braník.

Long-term rental of a nice studio 1+kk L of 42,54 m2 (one L-shaped room with kitchen corner, which can practically be used as living room with kitchen corner + bedroom), with a big terrace of 56 m2. The building is about 15 minutes away from metro Opatov by bus. Easy car access to the city center or to D1 highway and highway connections going out of the City (Pražský okruh). The studio is located on the first floor in a separate block where there are only two units. We allow small pets. There is a grocery shop and houseware shop in the grounds.

The studio has been recently painted and thoroughly cleaned and is ready to move in. It is partially furnished and extra furniture can be provided depending on your needs. It is equipped with a kitchen corner from IKEA, fridge with freezer, glass ceramic cook-top. Central heating. Fast internet connection is available for a small fee.

Reimbursable deposit: 15000 CZK.

I speak English, Czech, Spanish, Portuguese and Italian. I understand a little bit of German, French, and Russian.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu236583
Dispozice1+kk
Dostupné od20. 9. 2023
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha43
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 0 minut pěšky
Terasa 56 m²
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDMílová
🚶 40 m (0 min)
PoštaPraha 413
🚶 411 m (5 min)
Obchod
🚶 550 m (7 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 3 676 m (7 min)
Restaurace
🚶 442 m (5 min)
LékárnaDr.Max
🚶 656 m (8 min)
ŠkolaZŠ Compass
🚘 1 615 m (3 min)
Mateřská školaMateřská školka
🚘 1 125 m (2 min)
SportovištěTenisové kurty
🚘 1 279 m (3 min)
Hřiště
🚶 429 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.