Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 95 m² bez realitkyCharkovská, Praha - Vršovice

Charkovská, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 800 Kč


Dobrý den,

nabízíme dlouhodobý pronájem podkrovního bytu, 3+kk, 95 m2, v 3. patře cihlového činžovního domu na rozhraní Vršovic a Vinohrad, v bezprostřední blízkosti Havlíčkových sadů. Klidná, málo frekventovaná, jednosměrná ulice. Obývací pokoj a jedna z ložnic má okno do ulice, druhá ložnice do dvora. Na balkónovou terasu, cca 4 m2, která má vysunovací markízu, se vstupuje z obývacího pokoje. Z obývacího pokoje je rovněž, po dřevěných schodech, přístup do dalšího obytného prostoru ve špici střechy, který lze využít např. pro spaní, nebo hrací koutek pro větší dítě.

K nastěhování od 1.4.2013. Vhodný pro rodinu s dětmi, nebo pro max. 3 spolubydlící.

Cizinci jsou vítání, vyřízení potvrzení o zajištění ubytování samozřejmostí.

Byt je nekuřácký, kouření je možné výhradně na balkóně. Chov psa, nebo kočky v bytě není možný.

V domě je 5 bytů, vč. nabízeného a panuje zde proto domácká atmosféra. Dům nemá výtah.

Kuchyně je vybavena lednicí s mrazákem, myčkou, horkovzdušnou troubou, mikrovlnkou. Jedna z ložnic disponuje zabudovanou šatní skříní. Další zařízení bytu (pračku a nábytek) doplníme, dle potřeb nájemce. Koupelna má vanu, sprchový kout a WC. Vedle koupelny je druhé samostané WC. Na podlahy jsou použity tyto materiály: v obývacím pokoji s kuchyňským koutem a v ložnicích plovoucí podlahy, v koupelně a WC dlažba. Součástí bytu je přístupové schodiště s malou vstupní halou, kterou lze využít jako úložný prostor/šatnu. Byt je nově vymalován na bílo.

Nájem bude sjednán na základě nájemní smlouvy se standardními smluvními ujednáními na 1 rok s dalším možným prodloužením.

Nájemné 15.000,- Kč + 3.800,- Kč zálohy za služby (elektřina, plyn-vytápění, voda). Ostatní služby, tj. úklid společných prostor, odvoz odpadu, TV poplatky a internet s wi-fi připojením, jsou zahrnuty v nájemném. Byt má vlastní vytápění a ohřev vody plynovým kotlem. Požadujeme kauci ve výši 18.000,- Kč, k zajištění poctivého plnění smluvních ujednání. Úhradu kauce je možné rozdělit do dvou plateb.

Parkování na ulici před domem. Zastávka tramvaje 22 a 4 do centra je pět minut pěší chůzí. Nejbližší stanice metra - Nám. Míru - dvě zastávky tramvají.

Prohlídky jsou možné kdykoli. Těšíme se na setkání s Vámi.

Děkuji.

Petra Germalova

777 087 886

petra.germala@gmail.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu236600
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha95
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.