Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 102 m² bez realitkyKošetice - Košetice, Kraj Vysočina

Košetice - Košetice, Kraj Vysočina
Cena899 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 813 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jedná se o prodej zděného cihlového bytu 4+1 VOLNÝ IHNED,celkem 101,7m2 OV ve městě Košetice.(sam.byt 77,2m2,s lodžií 85m2, garáž + sklep16,7m2)Byt se nachází ve druhém podlaží. Byt je v původním, ale udržovaném stavu, do poslední chvíle obydlen.

Bytové jednotky prošly vyčleněním a zřízením Společenství vlastníků jednotek. Dům je poslední bytovkou postavenou v Košeticích v roce 1980. Z fondu oprav dochází k postupným opravám na domě. Nová střešní krytina,nové vch. dveře. Nutno vidět osobně. Vytápění bytu je řešeno vlastním kotlem na TP, který je umístěn v bytě na chodbě - možno přemístit do suterénu domu. Nízké náklady na provoz bytu. Ve městě je kompletní občanská vybavenost, škola, školka, zdrav. středisko atd..v blízkosti nově vybudované dětské hřiště pro nejmenší. Krásný výhled do okolí. Výborné autobusové spojení do hlavního města. Dopr. dostupnost : Pelhřimov 19km, Humpolec 20km, nájezd na D1 13km, Praha po D1 80km, v blízkosti lesy, krásná příroda v létě i v zimě, blízko v.n. Želivka a Trnávka. Dům je obydlen mladými lidmi s malými dětmi s výbornými sousedskými vztahy, 1 byt je prázdný.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu236744
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha102
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.