Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 115 m² bez realitkyPaťanka, Praha - Dejvice

Paťanka, Praha - DejviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč


Dlouhodobě pronajmeme byt 4+kk, velká terasa 25 m2, 4. patro s výtahem, garážové stání, sklep. Byt je v novostavbě, blízko centra i parků. Byt má prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, 3 samostatné neprůchozí ložnice a 2 koupelny s toaletou, vanou i sprchovým koutem. Na podlaze dřevěná plovoucí podlaha, dlažba. Byt je částečně zařízený - vybavená kuchyň, myčka, pračka, jídelní stůl, židle, šatní skříně, manželská postel. Pouze primi zajemci. RK prosim nevolat. Dekuji.

We offer flat for long-term rent 4rooms + kitchen corner, large terrace 25m2, 4th floor, elevator, garage. Flat is in a new building, close to the center and many parks. Flat has living room with kitchen corner and 3 bedrooms, 2 bathrooms with toilets. Flat is partially furnished: kitchen with dishwasher, dining table, 4 chairs, cupboards, double bed.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu236800
Dispozice4+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha115
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.