Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 5+1 • 200 m² bez realitkyŠaldova, Praha - Karlín

Šaldova, Praha - KarlínVybaveno
Cena18 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 84 809 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Majitel nabízí reprezentativní slunný mezonetový byt 5+1, 197 m2 s terasou a lodžií, dvěma parkovacími stáními v podzemní garáži a dvěma sklepními boxy v novostavbě v ul. Šaldova v Praze 8 – Karlíně, téměř v historickém centru Prahy. Atypicky řešený třípatrový byt ve 4.- 6. patře nabízí 2 koupelny, 3x WC, místnost s pračkou a sušičkou, prostornou šatnu a komoru, klimatizaci v horních patrech bytu. Interiér je vybaven kvalitními masivními podlahami z exotického dřeva a luxusními svítidly Artemide a Fabian. Značkový nábytek přesahující hodnotu 2 miliony korun zůstává součástí bytu a je již zahrnut v ceně.

Nejvyšší patro bytu ukrývá ložnici s koupelnou a šatnou, komoru a především špičkovou italskou vestavěnou kuchyň Barletti. Na kuchyň navazuje venkovní terasa s grilem a posezením. Designovým prvkem je prosklená podlaha kuchyně nabízející průhled do obývacího pokoje o patro níže. Velkoryse prostorově i materiálově řešený obývací pokoj s venkovní terasou je vybaven vinotékou zasazenou do stěny z ušlechtilého kamene, značkovou sedací soupravu Koinor a na míru vyrobenou vestavnou knihovnu. Příjemnou atmosféru dotváří krb nebo zimní zahrada. Toto patro nabízí také pracovnu a komoru. Nejspodnější patro bytu je tvořeno dvěma pokoji, koupelnou s WC a chodbou. V bytě je zaveden internet, telefon, kabelová TV.

Objekt Cornlofts nabízí vysokou kvalitu použitých materiálů a stavebního provedení, bezpečnost střeží 24hodinová ostraha a kamerový systém. V okolí je bezpočet kaváren, obchodů, Holmes Place fitness centrum, k procházkám láká i nedaleký park.

Více informací na www.bytsaldova.cz.

RK NEVOLAT!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu236828
Dispozice5+1
Podlaží6
Typ budovyCihla
Plocha200
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.