Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 122 m² bez realitkyLaubova, Praha - Vinohrady

Laubova, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné17 900 Kč

+ Poplatky za služby550 Kč


Nabízím pronájem bytu po rekonstrukci (122m2) na Vinohradech, v těsné blízkosti nám. Jiřího z Poděbrad. Byt se nachází ve 2. patře činžovního domu s výtahem přímo na patro. Dispozice: Zařízená kuchyň s jídelnou, samostatný obývací pokoj, dvě ložnice. Prostorná vstupní hala, koupelna, WC a velká komora. Lokalita je s výbornou dopravní dostupností a veškerou občanskou vybaveností. Cena pronájmu je 17900 Kč/měsíc, služby 550 Kč/měsíc/osoba. Záloha na spotřebu elektřiny a plynu je nyní 2800 Kč/měsíc, ale možno upravit dle očekávané spotřeby.

Apartment for rent on 2nd floor with lift, Vinohrady. Area: 122 sq m, 3 rooms, large kitchen and storage room. Location: Vinohrady, quiet street just by Jiřího z Poděbrad Square. Public transportation by subway cca. 150 m away from house. Living room: Area 30,5 sq m, oak wood parquets, satellite and cable TV. Bedroom 1: Area 20 sq m, oak wood parquets. Bedroom 2: Area 17.7 sq m, carpet, French style balcony.

Kitchen and dining room: Area 24,3 sq m, fully equipped kitchen with appliances.Bathroom: Area 7 sq m, tiles, separated living (2 x basins, bath tube) and working part (washer etc). WC: Area 1,3 sq m, tiles, built-in Geberit.

Hall: Area 16 sq m, tiles. Storage room: Area 5,4 sq m, PVC floor. Monthly rent 17900CZK plus 550CZK service fee per person. Advance for utilities to be set.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu236853
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha122
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.