Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 76 m² bez realitkyNad Ryšánkou, Praha - Krč

Nad Ryšánkou, Praha - KrčVybaveno
Měsíční nájemné14 900 Kč

+ Poplatky za služby5 600 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu zánovní byt 3 kk, 76 m2 + terasa 39 m2 na Praze 4 v Krči. Byt se nachází v atraktivní lokalitě klidné části města s vynikající dobpravní dostupností do centra, metro trasa C - stanice Budějovická pouhé 3 min.autobusem. Byt je celkově ve velmi dobrém stavu. Kuchyně se zabudovanou kuchyňskou linkou se spotřebiči, prostorný a velmi světlý obývací pokoj, dále pak ložnice a dětský pokoj či pracovna. Mimořádností tohoto bytu je terasa s krásným výhledem na kterou je přímý vstup z obývacího pokoje a ložnice. Byt má vlastní parkovací místo v podzemním parkingu. Byt je k nastěhování ihned.

We offer long-term lease of a new 3 bedrooms apartment, 76 m2 + 39 m2 terrace in Prague 4 Krč. The apartment is situated in an attractive location quiet neighborhood with excellent connection to the city center, underground line C - Budějovická station just 3 min by bus. The apartment is in very good overall condition. Kitchen with built-in kitchen with appliances, spacious and very bright living room, further bedroom and children's room or study. The exceptionality of this apartment is a terrace with beautiful views of which have direct access from the living room and bedroom. The apartment has its own parking space in the underground parking. The apartment is available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu236889
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha76
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.