Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 45 m² bez realitkyValchařská, Brno - Husovice, Jihomoravský kraj

Valchařská, Brno - Husovice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Pronájem krásného bytu 1+1 s výhledem do zahrady, 45m2 v Brně 100m od Tomkova náměstí, centrum 6 zastávek tramvají, autem 3 minuty, nadstandardně kompletně zařízený - LCD TV, kompletně vybavená kuchyně s mikrovlnnou troubou, plynový sporák s horkovzdušnou el.troubou, lednice s mrazákem. V pokoji dvoulůžko plus jednolůžko skříňové vestavné, nadstandardní kvalita. Koupelna s vanou, internet. Pronájem možno i krátkodobě, vždy ale min. na 3 měsíce. K bytu náleží garáž. Cena 10.500,-/měs. plus inkaso cca 1500,-/měs. Pro solidní klienty při pronájmu min. na 2 roky speciální nabídka možnosti zaplacení částečného nájmu dopředu. Za 2 roky tak ušetříte 70.000,-Kč.Nájemné pak vyjde na 7.500,-/měs. vč. garáže plus inkaso. Video prohlídka bytu na http://www.viaportal.eu/reality-brno-pronajem-bytu-1-1-malomerice.html. Vratná kauce samozřejmostí. Bez provize RK! Možno i se psem menšího plemene.

Long-term or short-term exclusive apartments for rent with hotel services, Internet, LCD TV, microwave, shower, wardrobe. - on view at http://www.viaportal.eu/reality-brno-pronajem-bytu-1-1-malomerice.html

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu236944
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha45
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.