Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 40 m² bez realitkyK Haltýři, Praha - Troja

K Haltýři, Praha - TrojaVybaveno
Cena2 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 754 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabizím světlý byt 1+kk 40m2 + balkón 5,7 m2, jižní orientace v novostavbě z roku 2000 v žádané a bezpečné lokalitě Praha 8 Troja - Velká Skála.

Byt se nachází v 1.NP (zvýšené prízemí, cca 3m nad zemí) bytového domu, kompletně zařízený (nábytek, kuchyňská linka vcetně spotrebiču, pračka, TV, hi-fi, internet ready). Nízké mesíční poplatky cca 3.200 Kč. Součástí jsou zabezpečovací dveře od firmy NEXT, zabezpečovací systém DSC s možností napojení na PCO. Sklep je přez ulici.

Příjemná lokalita v blízkosti chráněnné krajinné oblasti, nedaleko ZOO, botanické zahrady i Stromovky. Ideální místo pro cyklistiku, běh, in-line.

Výborná dopravní dostupnost, metro "C" Kobylisy 5 min., do centra 20 min. Možnost parkování před domem nebo pronájem garážového stání v ulici.

Fully furnished modern apartment. Safe neighborhood with access to hiking, biking, in-line trails. This is a modern, attractively furnished apartment 1 + 1 (40 sq m, south oriented) with a terrace (5,7sq m). Apartment is situated on the 1st (raised) floor of a new brick house (built in 2000) in a very attractive and safe location in Prague 8 - Troja, Velka skala next to the protected natural area of Velka skala. The house is very safe and quiet. The location of the apartment offers perfect accessibility to Prague's efficient metro system (5 minutes by bus to metro Kobylisy). The excellent location is perfect for hiking, biking, jogging, in-line skating etc. The area has complete civic amenities. The apartment is completely furnished. The apartment has a well equipped kitchen (incl. dish-washer, refrigerator) along with wooden floating floors that include tiles. The bathroom includes a bath and washing machine, while the toilet is separated. Other important qualities include: sun-blinds, wiring and acoustic insulation for home cinema, phone ready, Internet ready, cable TV ready, alarm system optionaly connected to a security agency, security doors. There is also plenty of free parking on the street. Available since 19.3.202. Cellar (across the street) and possibility to rent a garage.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu237010
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.