Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 618 m² bez realitkyNa louce, Hronov - Velký Dřevíč, Královéhradecký kraj

Na louce, Hronov - Velký Dřevíč, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Cena2 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 823 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Do prodeje nabízíme rodinný dům s bazénem v příjemné lokalitě ve Velkém Dřevíči ul. Na louce. Zděný dům z devadesátých let je z velké části podsklepen. V suterénu se nachází větší vstupní hala, garáž, prádelna a komora. V 1.NP obývací pokoj s krbem, kuchyň - vestavné spotřebiče, ložnice, koupelna a samostatné WC. Ve 2.NP jsou dva podkrovní pokoje a půda. Opečovávaná nemovitost je ve velmi dobrém technickém stavu a to včetně parket a dřevěného obložení. Pečlivě udržovanou zahradu zdobí jezírko a bazén. Nespornou výhodou je další samostatná garáž (nyní slouží jako dílna), kryté stání pro auto a posezení s udírnou kryté pergolou. Ústřední vytápění zajištěno elektrickým kotlem nebo kotlem na tuhá paliva. Ohřev teplé vody-el. boiler. Plyn na pozemku. Obecní voda i kanalizace.

The sale offering family house with swimming pool in a pleasant location in a large Dřevíč Na meadow. Brick house in the nineties is largely a basement. In the basement there is a large entrance hall, garage, laundry and storage room. In 1.NP living room with fireplace, kitchen - built-in appliances, bedroom, bathroom and separate WC. In 2.NP are two attic rooms and attic. Cared for property is in very good condition including floor and wood paneling. Carefully kept garden decorated with pond and swimming pool. The indisputable advantage is more independent garage (currently used as a workshop), covered parking space and a seating area with smoke covered pergola. Central heating provided by electric boiler or solid fuel boiler. Hot water-el. boiler. Gas on the property. Municipal water and sewer.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu237030
Dispozice6+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha618
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.