Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 558 m² bez realitkyJeřábnická, Praha - Kunratice

Jeřábnická, Praha - KunraticeČástečně vybaveno
Cena4 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 261 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodáme starší rodinný dvojdomek s dvěma popisnými čísly v Praze 4, Kunraticích o celkové výměře 558m2. Ulice v klidné části. Před domem možnost parkování až pro 4 auta.

Přízemní, nepodsklepený. Dvojdomek se skládá z dvou samostatných bytových jednotek. 1byt.jednotka - předsíňka, špajz, kuchyň( 15m2), 2x pokoj( 18m2 a 15m2), koupelna(6m2), wc (5m2). Nutná rekonstrukce koupelny a wc. 2.byt.jednotka - 2xpokoj ( á 13m2) menší kuchyňský kout, wc + 1x suchý, příprava na sprchový kout (3m2). Kanalizační přípojka na okraji pozemku. Využívána jímka. Veškeré sítě na pozemku, elektřina – 2x elektroměr, plyn, voda.

Zahrada cca 440m2. Na zahradě vlastní studna, využívaná pro zalévání zahrady. Dále jsou na pozemku drobné stavby.K rekonstrukci nebo přestavbě.Vzhledem k lokalitě a umístění spíše ke komerčnímu využití. Dle územního planu návr.horizont SV-C.V okolí je veškerá občanská vybavenost a dostupnost do centra je MHD cca 30 min. Využití je možné jak k bydlení, tak i komerční. Pro více fotek pošlete email: dum1979@seznam.cz. Cena k jednání.

RK NEVOLAT prosím.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu237117
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha558
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.