Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 30 m² bez realitkyCimburkova, Praha - Žižkov

Cimburkova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


K pronájmu nabízíme, světlou garsoniéru v přízemí cihlové budovy na Praze 3 – Žižkově. Byt je zařízený nábytkem, kuchyně vybavena lednicí, sklokeramickým vařičem. V koupelně je sprchový kout a toaleta. Internetové připojení k dispozici. Podlahy jsou vyloženy plovoucí podlahou a dlažbou. Autobusová zastávka Tachovské náměstí je vzdálena tři minuty chůze, cesta odtud do centra trvá asi deset minut. Byt se nachází nedaleko parku Vítkov, jež je ideální pro procházky, běh, či návštěvu místní kavárny a rozhled po Praze z Národního památníku. Kolem domu též leží mnoho restaurací, obchodů, kaváren a hudebních klubů. Jedná se o pronájem na dobu 3 měsíců, na déle dle dohody.

PRAGUE 3 ZIZKOV, RENT FULLY FURNISHED STUDIO APARTMENT.

ADDRESS: CIMBURKOVA

Y.

A beautiful bright furnished ground floor studio apartment in Prague 3 - Zizkov. The kitchen equipped with fridge, glass-ceramic stove. The bathroom has a shower and toilet. Internet connection is available. Wooden floors and tiles. Tachovské náměstí bus stop is three minutes walk, 207 bus directly to the city centre in ten minutes. The apartment is located near the park Vítkov, ideal for walking, running, with view of Prague from the National Monument which is also visible from around prague, the area also has a lot of nice restaurants, shops, cafes and clubs. Flora shopping centre 5min by tram.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu237156
DispoziceGarsoniéra
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha30
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.