Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 7+1 • 250 m² bez realitkyMedinská, Praha - Klánovice

Medinská, Praha - KlánoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné27 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč


Pronájmu nově zrekonstruovaný dům, dispozičně řešený jako 7+2.

V každém poschodí 3 obytné místnosti. Kuchyň umístěna v prvním patře; 2 koupelny, 3 WC. Na podlahách dřevěné parkety, plovoucí podlahy a dlažba. Dispoziční změny možné.

Vhodné jako vícegenerační dům i k podnikáni.

Kolem domu malý pozemek se zastřešeným garážovým stáním. V klidné lokalitě se skvělou dostupností do centra (bus s dojezdem na Černý Most, vlaková zastávka 5 min - za 20 minut na Masarykově nádraží). Nedaleko Klánovický les. Veškeré inženýrské sítě zavedeny. Velmi dobrá občanská vybavenost (školy, školky, bazén, restaurace). Wi-Fi připojení možné. Možná je i pevná linka.

Renovated house for rent. There are 3 rooms on each floor. Kitchen located on the first floor, 2 bathrooms, 3 toilets. The wooden parquet floors, laminate floors and tiles.

Suitable as apartment house as well as business place.

Small piece of land around the house with covered garage parking. In a calm location with great access to the city center (bus with a range of at Černý Most, train station 5 min - 20 minutes at the Masaryk train station). All utilities nearby.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu237178
Dispozice7+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha250
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.