Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 63 m² bez realitkyKrkoškova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj

Krkoškova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízím k pronájmu prostorný slunný byt 2+1 ve vyhledávané lokalitě Brno-Černá Pole, na ulici Krkoškova. Cihlový dům v osobním vlastnictví, celkem 4 byty. Byt se nachází ve druhém patře, bez výtahu.

Nákres bytu je zařazen mezi fotkami.

Z předsíně vstupujeme do všech ostatních prostor bytu: dvou prostorných neprůchozích pokojů, jednoho do ulice a druhého do zahrady. Kuchyně se vstupem na balkon je vybavena kuchyňskou linkou, sporákem a digestoří. Koupelna a samostatné WC po rekonstrukci, komora.

Vytápění a ohřev vody plynovým kotlem. Vlastní měřidla energií. Možnost využití kabelového internetu a TV od UPC – do bytu je zavedena zásuvka. Sklepní kóje společná pro 2 byty. Možnost využití zahrádky.

Nájemné 9.500,- Kč + záloha na energie a služby. Vratná kauce ve výši jednoho měsíčního nájemného včetně zálohy na energie. Vhodné pro 2 až 3 osoby. Nájemní smlouva připravena právní kanceláří dle nového OZ.

V blízkosti zastávky MHD, školy, školky, nákupní střediska, zdravotnická zařízení, parky. Výborná dostupnost do centra města. Volné dohodou po dokončení drobných úprav, ca. od 1.6.

Prohlídky možné kdykoli po domluvě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu237278
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha63
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.