Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 12 m² bez realitkySvážná, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský kraj

Svážná, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné2 850 Kč


Nabízíme k pronájmu dvoulůžkový pokoj 10 minut chůze od Kampusu (Svážná 6). Byt (4+1) se nachází v 7. patře. Pokoj má 12 m2, je vybaven skříněmi pro dva, dvěma stoly a jednou postelí. Byt je plně vybaven - myčka, velká lednička, mikrovlnka, pračka. Bydlí zde čtyři bezproblémové studentky biologie. Cena je 2850 Kč za osobu na měsíc včetně energií, internetu a všeho. Nastěhovaní možné ihned. V případě zájmu mne kontaktujte, prohlídka možná od pondělí do čtvrtka.

We offer a room for 2. It is 10 minutes on foot from Campus (Svážná 6). Flat (4+1) is in 7th floor. The room is 12 m2 and there are wardrobes, 2 tables and one bed. In the flat, there is a dishwasher, microwave oven, big fridge and a washing machine. Flatmates are 4 students of biology. The price is 2850 Kč per person per month, including internet and everything. You can move in immediately. In case of interest, contact me. We can show you the room from monday to thursday.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu237302
Dispozice4+1
Podlaží7
Typ budovyPanel
Plocha12
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.