Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+1 • 276 m² bez realitkyVěž - Skála u Havlíčkova Brodu, Kraj Vysočina

Věž - Skála u Havlíčkova Brodu, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Vratná kauce50 000 Kč


Dům 6+1 s garáží na oploceném pozemku 1729 m2. Dům je postavený v roce 2002 a je umístěn v zeleni na okraji obce Skála. Dům je zcela podsklepený, v suterénu je prádelna, sušárna, skladová místnost, plynový kotel a vodárna. Plocha sklepa není započtena v uvedené ploše. V přízemí jsou 3 pokoje, kuchyň a spíž, koupelna s vanou a samostatné WC, v patře jsou 3 pokoje, koupelna se sprchovým koutem a rovněž samostatné WC. Jeden z pokojů v patře je určen k rekonstrukci a není zahrnut v celkové nabídce k užívání, k dispozici je tedy 5+1. Dům má velmi prostornou půdu k uložení věcí. Vytápění a ohřev vody plynovým kotlem, voda zdarma z místní studny, septik s přepadem. V domě je funkční ADSL internet. V obci pouze kostel a kulturní dům, kompletní občanská vybavenost je buď v 6 km vzdáleném Humpolci nebo 12 km vzdáleném Havlíčkově Brodě, oběma směry jezdí autobus. Pohodlné bydlení v přírodě a klidu, lze využít i jako dvougenerační.

Dům je částečně zařízený. Zůstává kuchyňská linka se sporákem, myčkou a lednicí. Může zůstat velký jídelní stůl IKEA se 6ti židlemi plus 2 sladěné komody a 1 ložnice s letištěm. Volný od ledna 2019.

Požaduji kauci ve výši cca 3 nájmů, tedy 50 000,- Kč. Energie elektřina a plyn se přepíší přímo na nájemce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu237804
Dispozice5+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha276
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.