Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 82 m² bez realitkyJosefa Brabce, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Josefa Brabce, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízíme k dlouhodobějšímu pronájmu byt 3+1 (neprůchozí pokoje) se zasklenou lodžií o výměře 82m2. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí osmi podlažního domu v Ostrava-Fifejdy,naproti hotelu Park Inn. Dům je po kompletní revitalizaci- zateplení, plastová okna, nové vchody. Byt je po celkové rekonstrukci. Plovoucí podlahy v kuchyni a chodbě. Byt je částečně vybaven - kuchyňská linka, lednička, mrazák, plyn. sporák, stůl + 4židle, 1 válenda s úložným prostorem, 2zánovní křesla několik skříněk, skříň, pianino. Na chodbě jsou 3 vestavěné skříně. Z obývacího pokoje je vstup na prosklenou lodžii. Zavedený internet, kabelová televize. K dispozici sklepní box. V nejbližším okolí dobrá dostupnost veškeré občanské vybavenosti – MHD, obchody, restaurace, lékárna, škola, školka. Parkování před domem.

Cena pronájmu: 7000kč/měs.+ zálohové platby (poplatky vypočtené na 3 osoby). Vratná kauce ve výši 2x měsíční nájem.Plyn a elektřinu si platí nájemník sám.

K nastěhování: 1.1.2014

Kontak: 603 871 937

BEZ PROVIZI REALITNÍ KANCELÁŘI

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu23825
Dispozice3+1
Typ budovyPanel
Plocha82
VybavenoNevybaveno

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.