Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 70 m² bez realitkyPalackeho, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký kraj

Rezervováno
Palackeho, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký kraj
Měsíční nájemné10 800 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč
+ Vratná kauce16 000 Kč


Byt v historické cihlové zástavbě z konce 19.století, 3min. chůze od Horního náměstí, v 2.poschodí s okny směrem do ulice Palackého. Dispozičně je rozdělen do dvou místností o velikosti cca 30m2 každá, z nichž v jedné se nachází kuchyňský kout. Dále je součástí bytu koupelna s podlahovým vytápěním, se sprch. koutem, umývadlem a záchodem a právo spoluužívání vstupní haly s obyvateli bytu sousedícího. Celková užitná plocha je cca 70m2. Byt je velmi světlý: každá z místností má dvě velká okna orientovaná na severovýchod. Byt prošel v letech 2006-07 kompletní rekonstrukcí. Byt je nabízen k nájmu pouze s kuchyňským koutem vybaveným sklokeramickou el. varnou deskou, dřezem a lednicí. Okna jsou opatřena kovanými garnýžemi se závěsy.Připojení k i-netu ADSL a tel.linka jsou k dispozici; tyto služby však nejsou zahrnuty v nájmu

We are offering a spacious and light 70 sqmts flat in a historic building right in the center of Olomouc. The flat has been fully renovated with quality materials. New wooden windows, parquette floors, new wooden kitchen, new bathroom with shower corner, heated floor. Every room has two big windows oriented towards the north east. Only 3 minutes walk from Horni namesti. Flat is NOT furnished except for kitchen and fridge. However, if you would like for us to further furnished it, we can do so. Internet conection available under request.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu23883
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 8. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha70
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.