Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 5+kk • 126 m² bez realitkyZvonková, Chýně - Chýně, Středočeský kraj

Zvonková, Chýně - Chýně, Středočeský kraj
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby3 400 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Pronajmu nízkoenergetický, samostatně stojící rodinný dům 5 + kk se 3 koupelnami (2xsprcha, 1x vana), 3xWC. Dům je jednopatrový, má okna s trojsklem, výborné zateplení a elektr. vytápění, dle třídy B energetické náročnosti s plochou 126 m2. Dům se nabízí nezařízený, vybaven žaluziemi, úložnými prostory, alarmem a bezpečnostní kamerou, možnost satelitního příjmu a připojení na internet. Kuchyň se spotřebiči. V obývacím pokoji jsou krbová kamna. Na podlahách je plovoucí podlaha a dlažba. Z obývacího pokoje je vstup na terasu s markýzou s el. ovládáním a na zahradu o ploše 730 m2. Parkování pro dvě auta na pozemku, jedno stání je zastřešené. Možnost použití příměstské dopravy autobusem na Zličín k metru „B“ (6 km) nebo k metru u Motolské nemocnice. Lokalita je vzdálena cca 4 km od dálnic D5 i D6.

K pronájmu od října. Cena: 25000 Kč plus poplatky.

Rent a low-energy, detached family house 5 + kk with 3 bathrooms (2xshower, 1x bath), 3xWC. The house is one-storey, it has windows with triple glazing, excellent insulation and electric. Heating, according to class B of energy intensity with an area of 126 m2. The house is unfurnished, equipped with blinds, storage rooms, alarm and security camera, satellite and internet connection. Kitchen with appliances. The living room has a fireplace stove. Floating floors and tiles on the floors. From the living room there is an entrance to the terrace with awning with el. Control and a garden of 730 m2. Parking for two cars on the land, one stall is covered. Possibility to use suburban bus transport to Zličín to the metro "B" (6 km) or to the metro station “A” at Motol station. The location is about 4 km from the D5 and D6 motorways.

For rent from October. Price: 25000 CZK plus utilities.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu239287
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetický
Plocha126
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.