Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 78 m² bez realitkyNa zderaze, Praha - Nové Město

Na zderaze, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Veliky byt 2+1 o velikosti 78m2. Komletne vybavena velka kuchyn s jidelnim stolem pro 4 osoby, nadobi, trouba, lednice, mycka, mikrovlnka atd. Vsechen nabytek a vybava je 2 roky stara. Je zde velka loznice, koupelna se sprchovym koutem, prackou a WC. Velka obyvaci mistnost s IKEA pohovkou, stolem, TV, VCR, DVD. Vysoke stropy, puvodni parketova podlaha, velka predsin. 2.patro, velmi ticha ulice, blizko Stareho mesta. Obchody a MHD v tesne blizkosti.

It's a very large 1 bedroom apartment about 78m2. Completely furnished, large kitchen with a table for four people for dining, fully stocked with dishes, kettle, oven, fridge, dishwasher, microwave oven etc. the kitchen and all furniture in the flat is 2 years old. There is a large master bedroom, bathroom with shower (no bathtub), washing machine and WC. A spacious sitting room with an IKEA sofa bed, desk, TV, VCR, DVD. High ceiling, original hardwood floor, large entry way, 2nd floor, very quiet street, close to old town, shopping, transportation.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu24042
Dispozice2+1
Podlaží2
Plocha78
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.