Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 30 m² bez realitkyNa Truhlářce, Praha - Libeň

Na Truhlářce, Praha - LibeňVybaveno
Měsíční nájemné9 800 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč


Nabízím dlouhodobý pronájem kompletně zařízené garsoniery (30 m2) v činžovní vile v klidném místě na Rokosce v Praze 8. Autobusem na metro C Nádraží Holešovice se dopravíte za 3 minuty, do centra tedy celkem za 15 minut. Byt je umístěn ve zvýšeném přízemí s velkými okny situovanými na jih a východ do předzahrádky. Nájemné činí 9 800- Kč, poplatky za služby 2200,-Kč zahrnují ústřední topení, teplou vodu, elektřinu, STA, připojení k internetu přes Wi-Fi. Větrání bytu zajišťuje rekuperační jednotka umístěná mimo byt. V odděleném kuchyňském koutě je nová kuchyňská linka s indukční varnou deskou, horkovzdušnou troubou a lednicí. Ve společné koupelně s WC je sprchový kout a příprava rozvodů na pračku šíře 45 cm. V pokoji je jídelní stůl a židle, stojací lampa, šatní skříně na míru a podium s vysouvacím lůžkem šíře 140 cm. Na podlaze jsou renovované parkety, v předsíni a WC dlažba.

Byt je určen pro 1 osobu - nekuřáka. Požaduji kauci jednoho měsíčního nájmu. V případě zájmu si domluvíte prohlídku bytu přímo s majitelem.

Byt je připraven k okamžitému nastěhování.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu241609
DispoziceGarsoniéra
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha30
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.