Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 36 m² bez realitkyŠtítného, Praha - Žižkov

Rezervováno
Štítného, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné16 900 Kč

+ Poplatky za služby720 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Byt 1+1 o celkové ploše 36m2 v 5.patře činžovního domu s výtahem - podkroví s klimatizací, situovaný na jih (sluníčko celoroční). Byt vznikl novou nástavbou celkem 5 bytů v podkroví domu z roku 1886. Celý dům včetně fasád prošel kompletní rekonstrukcí se zachováním prvků původní architektury.

Byt se skládá z obytné místnosti s kuchyňskou linkou a samostatné ložnice. Obě místnosti mají střešní okna s roletami. V kuchyni je kombi lednice a vestavné spotřebiče - myčka, sklokeram.varná deska, trouba. V chodbě a ložnice jsou dvě velké vestavěné šatní skříně. V prostorné koupelně je sprchová skleněná zástěna (900 x1000), umyvadlová skříňka se zrcadlem, WC, topný žebřík, elektr. bojler 100litrů. Prostor pro pračku je v chodbě bytu.

Vše je nové od podlah, elektroinstalace, omítek, obkladů a dlažeb, střešních oken Velux, sanity (Ravak, Laufen, Grohe,....), vchodové dřevěné protipožární dveře, interierové dveře Sapeli. Na patře je společná terasa do dvorního traktu domu pro sušení prádla, relax,.... Topení je plynové etážové (kotel pro patro) s měřením pro každý byt samostatně (kotel Vaillant).

Výše měsíčního nájmu je 16.900,-Kč/měsíčně + poplatky dle osob v bytě + energie (elektřina + topení). Platby za dodávku tepla a spotřebu elektřiny pro byt budou účtovány vždy čtvrtletně zpětně dle naměřené spotřeby vždy pro byt. Kauce bytu 20.000,-Kč.

Paušální domovní poplatky ve výši 550,-Kč/os./měs., záloha na vodu s ohledem na počet osob bydlících v bytě cca 350,-Kč/os./měs.

Pro nájemníky a jejich hosty je k dispozici v protějším domě stejného vlastníka tzv.relax. zóna na střeše dvorního objektu (cca 200m2 zeleně - tráva s keři.. sprcha, WC a po dohodě s majitelem využívání střešního bazénu 6,6x4x1,7 se slanou předehřívanou vodou (mořská sůl, tepelné čerpadlo 29st.C,protiproud pro plavání).

Pronájmy vždy bez provize! Centrum města je v dochozí vzdálenosti cca 15 min. Napište nám e-mail na kodidek@kodidek.cz Vaše časové možnosti pro prohlídku a krátký úvod. Čas prohlídek upřednostňujeme v pondělí-pátek v pracovní době mezi 8-18h, tel: 777 204 257.Jedná se pouze o dlouhodobý pronájem, není možné tento byt následně krátkodobě pronajímat.

V domě je nová restaurace SOU100 (450 m2) situovaná v přízemí domu - moderní česká kuchyně složená z českých surovin .

S ohledem na nový stav všech bytů preferujeme nájemníky bez zvířat a nekuřáky. Platí i pro zájemce s malými pejsky, kočkami,..apod. Neplatíte provizi=majitel :)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu242268
Dispozice1+1
Dostupné od21. 10. 2019
Podlaží5
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha36
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.