Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 75 m² bez realitkyPerucka, Praha - Vinohrady

Perucka, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Velmi prostorný,světlý,plně vybavený byt ve druhém patře malé novostavby,uprostřed zeleně a vzrostlých stromů. Jednou z mnoha předností je klidná ulice,parkovací místo s úložným prostorem v garáži v suterénu budovy. Vjezd do garáže je ovládán dálkovým ovladačem a je střežen bezpečnostní kamerou. V budově je výtah, společná místnost pro jízdní kola a kočárky.

Popis bytu: elegantní vstupní hala se skříní a zrcadly, velká koupelna se sprchovým koutem,vanou,WC,pračkou-sušičkou a el.topením v podlaze, v ložnici jsou skříně s nadstandartně velkým úložným prostorem, vkusně zařízený obývací pokoj s výhledem na Prahu a do zeleně, moderní kuchynský kout je plně vybaven včetně myčky na nádobí. Dalšími přednostmi bytu jsou:

topení na plyn,centrální vysavač,společná družicová anténa, domácí telefon. Relaxovat po rušném dni nebo klidný víkend můžete strávit u bazénu nebo využít romantické posezení s výhledem na Prahu a možností grilování. Park v těsné blízkosti nabízí krásné procházky.

centraly located, on the second floor, small building, lift, large living room, fitted kitchen corner, well lit bedroom, large entrance hall-clock room,

bathroom with heated floor, bath, shower, WC, washing machine-dryer, communal garage, remote controlled gates, beautiful

garden with BBQ, swimming pool, great and quiet locality next to the park (viewings are wellcomed)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu24393
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha75
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.