Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 82 m² bez realitkyJungmannova, Praha - Nové Město

Jungmannova, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné28 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Do 30.7.09 bude dokončena kompletní modernizace koupelny vč. osazení vodoměrů, sprchového koutu, závěsného WC, topného žebříku, umyvadla, vývodů pro pračku. Do 1.8.09 budou dodány fotografie. Probíhá příprava pro montáž nové kuchyně s elektrospotřebiči vč. nové dřevěné podlahy s podlahovým vytápěním. Byla provedena výměna dřevěného okna, je připravenost na osazení posuvných dveří. V celém bytě je provedena montáž sníženého stropu z SDK a nová elektroinstalace s přípravou na možnost osazení vlastního elektrokotle. Ložnice je připravena na malbu, je možná konzultace o povrchové úpravě nebo barvě. Vybavení ložnice je ve standardu IKEA. V obývacím pokoji je komplet nové elektro, probíhá jednání o typu omítek nebo dřevěných obkladech. V předsíni, chodbě a obývacím pokoji jsou připraveny niky pro vestavěné skříně, specifikace a kalkulace je k nahlédnutí. Taktéž je vypracována kalkulace na renovaci původních parket v ložnici, obývacím pokoji a chodbě. Lze zrealizovat nebo dohodnout pouze pokladku koberců. V neposlední řadě je možná diskuze o ponechání původních dveřních křídel nebo jejich repase. Modernizace zahrnuje i nové parapety, dřevěné kryty radiátorů a návrh na osvětlovací prvky.

To be completed by 30.7.09 complete modernization of bathrooms inc. installation of water meters, corner shower, hang toilet, fuel ladder, wash basins, outlets for washing machine. 1.8.09 The photos will be delivered. Ongoing training for fitting new kitchen with electric inc. new wooden floors with underfloor heating. It was made of wooden window replacement, is responding to the installation of sliding doors. The entire apartment is made assembly reduced the ceiling of plasterboard and new wiring in preparation for the possibility of mounting its own electric boilers. Bedroom is ready for painting is possible consultation on the finish and color. Equipment is in the bedroom of IKEA. In the living room is a complete new electrical, ongoing negotiations on the type of plaster or wood cladding. In the hallway, corridor and living room are ready for businesses built cabinets, specifications and calculations is available. Also, the calculations are prepared on the renovation of the original floor in the bedroom, living room and hallway. It can be implemented only to agree or laying carpet. Last but not least, is keeping the debate on the original door wings or repair. Modernization also includes new parapets, wooden radiator covers and design of the lighting elements.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu24416
Dispozice3+kk
Podlaží3
Plocha82
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.