Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 140 m² bez realitkyMasarykovo Nábřeží, Praha - Nové Město

Určeno ke spolubydlení
Masarykovo Nábřeží, Praha - Nové Město
Měsíční nájemné9 000 Kč


Podrobnosti: Ahoj! Ráda bych si pronajala byt(140 m2) s výhledem na Vltavu a hledám do něj 2 spolubydlící. Bydlení je možné od soboty 11.7.09. Momentáně je byt nezařízený, ale do soboty se zařídí pračkou, ledničkou, v pokojích budou rozkládací válendy, skříně, poličky. V koupelně je vana a wc je samostatné. V prostorné kuchyni je plynový sporák s troubou a u kuchyně je malý balkonek do dvora. Nabízím k pronájmu 2 pokoje se samostatným vstupem(oba s výhledem na řeku), jeden pokoj má cca 18 m2, druhý 27 m2. Oba jsou za stejnou cenu, a to 9000,- vč. popl/měsíc. Vratná kauce činí 10 000,- a všichni spolubydlící budou uvedeni ve smlouvě. Foto zatím nezařízeného bytu mohu poslat mailem, prohlídku je možné domluvit společně s agentem(neplatí se provize).Na sms nereaguji.

Details: Hello! I,d like to rent a flat(140 m2) with the view to the Vltava and I,m looking for 2 flatmates to 2 separeted rooms. The living is availible since saturday 11th of Jule. Actualy the flat is not furnished, but till sunday it will be furnished with the fridge, washmashine, in the rooms will be beds, wardrobes and shelfs. In the bathroom is the bathform and the toilete is separated. In the spacy kitchen is a gas owen and by the kitchen is a small balkony to the court. I,m offering to separated rooms with their own entrance(both rooms are with the view to the river), one room has 18 m2 and the 2nd 27 m2. Both of them cost 9000,- incl. the utilities/month. Returnable deposite is 10 000,-. All the flatmates will be in the housecontract. The sightseeing is possible agree with me and the agent(no commission!!). I don,t react on sms.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu24475
Dispozice4+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha140
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.