Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 25 m² bez realitkyNa baště sv. Tomáše, Praha - Hradčany

Na baště sv. Tomáše, Praha - HradčanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč
+ Vratná kauce11 000 Kč


Podkroví v nádherné lokalitě na Hradčanech, přímo u Letné, s výhledem na Bílkovu vilu. Prostor je vybaven sporákem, sprchou a WC. V zimě se topí elektrickým přímotopem, elektřinu hradí nájemce zvlášť a je třeba počítat se zvýšenou spotřebou (jedná se o podkroví). Ideální pro jednu osobu hledající skromný nájem v historickém centru Prahy. Prohlidky udelam pristi sobotu, tedy 27. rijna, v casovem okne 12-16 h. Zanechte mi prosim zpravu s Vasim telefonim cislem a konkretni cas, pokud mate zajem. Prostor je volny od listopadu.

A small attic studio for rent, the main advantage is its beuatiful location right next to park Letná. Equipped with stove, shower and WC. 11000Kc is the rent, 500 house services, electricity not included. The apartment is heated by an electric heater. Ideal for a single person looking for a modest apartment close to the historical city centre. I will be there to do viewings this Saturday the 27th of October, time 12-16h - leave me a message here with your number and time if interested. The apartment is free from November on.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu245314
DispoziceGarsoniéra
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha25
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.