Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyPraha - Žižkov

Praha - ŽižkovMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné17 900 Kč

+ Poplatky za služby780 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízíme nezařízený byt č.29, 2+kk o celkové ploše 49m2 ve Štítného 11, Praha 3 - Žižkov, ve 4.patře domu s výtahem, obytná kuchyň (23m2) a ložnice (20m2) situované do ulice - volné od konce listopadu 2020.

Celý dům včetně vnitřního vybavení prošel kompletní rekonstrukcí se zachováním prvků původní architektury. Výše měsíčního nájmu je 17.900,-Kč + domovní poplatky 480,-Kč/os./měsíc + záloha na vodu 300,-Kč/os./měsíc dle počtu osob v bytě + energie (topení, elektřina).

V bytě je kuchyňská linka s myčkou a lednicí, sporák se sklokeramickou varnou deskou, myčka nádobí. V prostorné koupelně je sprchový kout, umyvadlová skříňka se zrcadlem, WC, topný žebřík, elektr. bojler 100 litrů. Nad koupelnou je úložný prostor. Po dohodě s majitelem se byt může vybavit pračkou pokud nájemce nemá vlastní. Vše je nové od podlah, elektroinstalace, omítek, obkladů a dlažeb, střešních oken Velux, sanity (Ravak, Laufen, Grohe),nové vchodové dřevěné protipožární dveře, interierové dveře Sapeli. Na patře je společná terasa do dvorního traktu domu pro sušení prádla, relax,.... Topení je plynové etážové (kotel pro patro) s měřením pro každý byt samostatně (kotel Vaillant). Platby za dodávku tepla a spotřebu elektřiny pro byt budou účtovány vždy čtvrtletně zpětně dle naměřené spotřeby vždy za byt. Dům - společné prostory se denně uklízí a v této divoké době i dezinfikuje výtah, kliky anti covid dezinfekcí...

Kauce bytu 20.000,-Kč. Pro nájemníky a jejich hosty je k dispozici v domě stejného vlastníka nacházejícího se naproti přes ulici tzv.relax. zóna na střeše dvorního objektu (cca 200m2 zeleně - tráva s keři.. sprcha, WC a po dohodě s majitelem během léta využívání střešního bazénu (6,6x4x1,7) s předehřívanou vodou (tepelné čerpadlo 29st.C,protiproud pro plavání). Pronájmy vždy bez provize! Centrum města je v dochozí vzdálenosti cca 15 min.

Napište nám e-mail na kodidek@kodidek.cz Vaše časové možnosti pro prohlídku a krátký úvod. Prohlídky zajišťujeme individuálně po tel. dohodě.

S ohledem na nájemníka užívající byt upřednostňujeme čas prohlídek v pracovní době mezi 9-18h, tel: 777 204 257. Jedná se pouze o dlouhodobý pronájem, není možné tento byt následně krátkodobě pronajímat.

V domě je modení pivní restaurace SOU100 (450 m2) situovaná v suterénu a přízemí domu - zajímavý interiér, jídelní lístek z českých surovin. S ohledem na nový stav všech bytů preferujeme nájemníky bez zvířat a nekuřáky.Platí i pro zájemce s malými pejsky, kočkami,..apod. Doporučujeme pro pár nebo jednotlivce.

Byt bude volný koncem listopadu 2020. Další naši nabídku volných bytů najdete na www.kodidek.cz

Neplatíte provizi=majitel :)

K dispozici je i dispozičně stejný byt v 1.patře stejného domu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu247799
Dispozice2+kk
Dostupné od30. 11. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBB
VytápěníOstatní
Plocha49
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDProkopovo náměstí
🚶 171 m (2 min)
Pošta
🚶 144 m (2 min)
Obchod
🚶 56 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 115 m (1 min)
RestauraceU Kroužků
🚶 76 m (1 min)
LékárnaLékárna U Matky Boží
🚶 165 m (2 min)
ŠkolaZUŠ Štítného
🚶 167 m (2 min)
Mateřská školaVeverka
🚶 383 m (5 min)
SportovištěTišerova škola boxu
🚶 199 m (2 min)
Hřiště
🚶 459 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.