Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 45 m² bez realitkyVysokoškolská, Praha - Suchdol

Vysokoškolská, Praha - SuchdolVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Máte rádi přírodu a klid? Chtěli byste bydlet na venkově, ale musíte pracovat v Praze a nechcete ztrácet čas dlouhým dojížděním? Tak pojďte bydlet k nám na Suchdol. V přízemí rodinného domu se zahradou tu nabízím zrekonstruovaný byt 2+1 se samostatným vchodem. Je zařízený v rustikálním stylu, nábytkem z masivního modřínu, smrku a borovice, plně vybavenou kuchyňskou linkou, sporákem s horkovzdušnou troubou, lednicí, mikrovlnkou a pračkou. Na podlaze jsou parkety a dlažba, je zavedený bezdrátový internet. Lokalita má výborné spojení do centra a bezproblémové parkování. V okolí jsou přírodní rezervace a park České zemědělské univerzity. Cena je 10000+poplatky 2000, kauce je 10000 a je možné ji splácet postupně. Byt je připravený k nastěhování. Jsem přímý majitel a hledám slušné nájemníky nekuřáky.

Do you like nature and calm? Do you want to live in the country, but you must work in Prague and you don´t want to waste your time with long travelling? Let´s come to live to Suchdol. I offer a ground floor flat 2+1 with self-contained entering here in the villa with the garden. The flat is after reconstruction, new decorated, furnished in cottage style with new furniture from massive wood, fully equiped kitchen unit, stove with hot-flue oven, refrigerator, microwave oven and washing machine. There are parquet and keramic pavement on the floor, internet is loaded. The locality has excellent connection to the centre of the town and troublefree parking. There are natural reserves in neighbourhood and park of Czech agricultural university. The rent is 10 000 + fee 2 000 Czk, bail security is 10 000 Czk. Occupancy immediately. I´m first-hand owner and I´m looking for well-mannered tenants, nonsmokers.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu24832
Dispozice2+1
Typ budovyCihla
Plocha45
VybavenoVybaveno

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.