Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 5200 m² bez realitkyŽlutava - Žlutava, Zlínský kraj

Žlutava - Žlutava, Zlínský kraj
Cena500 Kč

Tato nemovitost již od 2 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Stavební pozemky v okolí Otrokovic a Zlína s jihozápadní a západní orientací o rozloze 500 - 5200 m2 pro výstabu 1, nebo více rodinných domů se společným oplocením, příjezdem a parkováním. Pozemky jsou vhodné pro stavebníky, kterým nevadí svažitý pozemek a kteří ocení bydlení u lesa na hranici s CHKO Chřiby a úžasné západy slunce . Velikost jednotlivých pozemků dle dohody se zájemci. Cenová mapa s minimálními cenami v galerii.

Na pozemku telefon, internet, pitná voda, kabelova televize a přivedena elektřina. Provedena řada úprav terénu a vysazeno velké množství stromů pro původně zamýšlenou výstavbu unikátního zemí krytého nízkoenergetického rodinného domu a garáže s cyklobufetem. Vizualizace těchto projektů v příloze. Všechny objekty projektovány pro provoz bez nutnosti na připojení na stále více zpoplatňované sítě - elektřina, voda, kanalizace. Vydána 3 stále platná stavební povolení pro rodinný dům, garáž s cyklobufetem a kořenovou čističku. Ušetříte tak spoustu peněz a času ! U projektu garáže s cyklobufetem možnost změny projektu na rodinný dům.

Celý pozemek je oplocený a soustavně udržovaný + 2 brány pro příjezd s asfaltovou silnici na pozemku + 2 zpevněné plochy pro budoucí parkováni, nebo pro uloženi stavebniho materiálu během výstavby. Na horním parkovišti velká plechová stavební bouda pro uložení nářadí a stavebního materiálu.

V obci Žlutava kompletní občanská vybavenost, obchod, školka, škola 1.stupeň, sokolovna , 3 hospody. Do centra Otrokovic je to jen 20 minut pěšky přes řeku Moravu. V obci pravidelná autobusová doprava do Napajedel a Otrokovic .

Možnost prohlídky pozemku v čase dle dohody. Zájemci pište prosím přes kontaktní formulář.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu24923
VlastnictvíOsobní
Plocha5 200
Typ budovyNízkoenergetická

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.