Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyJugoslávských partyzánů, Praha - Dejvice

Jugoslávských partyzánů, Praha - DejviceMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Sklep 4 m²
Měsíční nájemné19 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce39 000 Kč


Pronajmeme prostorný světlý byt 2+kk, 55 m2, po celkové rekonstrukci, v udržovaném cihlovém domě v 2 NP s novým prostorným výtahem a možností využití velké sklepní kóje. Byt ma vlastní vodoměr, elektroměr a kalolimetr. Vybavení kuchyně (indukční deska, trouba, myčka, digestoř), koupelna s vanou a přípojkou na pračku/sušičku, WC je zvlášť, podlahy původní parkety u linky potažené linoleem, koupelna a WC dlažba, oba pokoje s výhledem do klidnější části náměstí, společná komora pro úklidové prostředky u vstupní části do bytu. Každá místnost má své okno, vč. koupelny, WC, vstupni chodby i komory. Možnost prohlídky po předchozí domluvě přes sms/WA na 728 399 111. K nastěhování od září/října 2023. PS: cena záloh služeb je orientační při 1 osobě cca 3500 Kč, při 2 osobách 5000Kč, kauce je 2 měsíční. Lokalita má skvělou dopravní dostupnost, v blízkosti jsou výborné školy, Stromovka pěší chůzí, kousek je nádraží Bubeneč ...

Rent a bright apartment 2 + kk, 56 m2, after complete reconstruction in a brick house in 2 NP with elevator. The apartment is part of a two-generation apartment with its own entrance and sound-insulating wall in the hallway. There is also the possibility of using the part of a cellar. Kitchen equipment (induction hob, oven, dishwasher, hood - all with extended warranty, refrigerator with freezer), bathroom with bathtub and washing machine connection, washing machine, toilet is separately, parquet floors at linoleum-covered line, bathroom and toilet tiles, both rooms with a view of the square, a common cleaning room near the entrance to the apartment. Each room has its own window, incl. bathrooms, toilets, corridors and chambers. Possibility of tour by prior arrangement. To move in from April 2019. PS: The price of services is approximate for 2 persons, deposit is 2 months, in case of pet 3 months.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu24961
Dispozice2+kk
Dostupné od8. 9. 2023
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha56
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 4 m²
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDČínská
🚶 56 m (1 min)
PoštaPraha 6
🚘 1 206 m (3 min)
ObchodObchůdek za růžkem
🚶 84 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚶 397 m (5 min)
RestauraceNa Barikádách
🚶 81 m (1 min)
LékárnaLékárna Pod sv. Matějem
🚶 300 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola a Mateřská škola Antonína Čermáka
🚶 391 m (5 min)
Mateřská školaVlaštovka
🚶 371 m (4 min)
SportovištěÚstav tělesné výchovy a sportu Českého vysokého učení technického
🚶 477 m (6 min)
Hřiště
🚶 229 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.