Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 121 m² bez realitkyIrská, Praha - Vokovice

Irská, Praha - VokoviceVybaveno
Měsíční nájemné39 000 Kč

+ Poplatky za služby8 000 Kč
+ Vratná kauce39 000 Kč


-Nájemné 39 000 Kč/měs.

- 4kk, 121 m2

- Volný od 1. dubna 2019

-zálohy na energie a služby nejsou zahrnuty v ceně nájmu, přeplatky vratné při nižším účtu

-Kontaktní informace na konci textu

- Upřednostňujeme dlouhodobý pronájem ( 12 měsíců), pro kratší pronájmy by cena byla navýšena.

- Byt je vybaven, ale je možné nábytek i vystěhovat, či doplnit dle přání nájemce.

Nabízíme k pronájmu byt 4+kk v ul. Irská v Praze 6 o 121 m2. Jedná se o prostorný byt částečně zařízený v domě projektu Terasy Červený vrch.

V těsné blízkosti bytu je dětské hřiště a lesopark s lavičkami. Byt se nachází v klidné, zelené zóně Prahy. Je blízko velkých rekreačních ploch – přírodního parku Divoká Šárka, vodní nádrže Džbán, parků Hvězda a Ladronka. Jedná se o lokality ideální k procházkám v přírodě a sportování. Zároveň se nachází v zóně s dobrou dostupností veškerých služeb v blízkosti bytu – supermarket (Billa), banky, MŠ, ZŠ, SŠ, VŠ atd. Jedná se o nejbezpečnější lokalitu v Praze.

Byt má dobrou dopravní dostupnost – nachází se 10 minut chůze od stanic metra Bořislavka a Nádraží Veleslavín, 5 minuty chůze od tramvajové i autobusové zastávky „Červený vrch“. Přímé spojení na letiště trvá MHD 21 min. Hradčany a Malá Strana jsou snadno dostupné MHD i autem, nedaleko je to rovněž do centra Nového a Starého Města.

Byt je řešen tak, že na jedné straně je obývací pokoj (30 m) s kuchyňským koutem a terasou a na druhé straně pak hlavní ložnice se samostatnou koupenou a šatnou, mezi tím jsou umístěny dvě ložnice a koupelna, je tedy zajištěno soukromí pro rodiče i děti. Součástí bytu je garážové stání a sklep. Podlahová krytina jsou parkety. Budova má 24 hodinovou recepci.

V případě zájmu se na nás bez obav obraťte. Vážným zájemcům byt rádi nezávazně předvedeme.

Kontakt: přes zprávu na bezrealitky.cz nebo 736 612 762 jen česky

- Rent is 3í,000 Kc / month

- 4kk, 121 m2

- available from 01-April-2019

-Utilities are not included in the monthly rent. (surplus is refundable in case of lower bill)

-Private parking lot is included in the price

-Contact can be found at the end of this post

- The flat is furnished, but it is possible to rent it unfurnished or to buy furniture that the lessee misses in there.

- Preferably long term stays ( 12 months), for shorter stays the price could be higher.

We offer for rent an apartment 4 + kk (121 m2) in Irská street in Prague 6. It is a spacious apartment partially furnished. It is in Terasy Cerveny Vrch project.

In the vicinity of the apartment there is a playground and also park with benches. The apartment is located in a quiet, green area of Prague. It is close to major recreational areas - park Divoká Šárka and Džbán dam. Divoká Šárka is the biggest green area in Prague , ideal for sports or walks. The flat is also is close to the Hvězda and Ladronka parks.

All services are nearby- supermarket (Billa), doctors, banks, kindergartens, primary schools, secondary schools, universities, etc. It is the safest location in Prague.

The apartment has good public transport connectivity - 10 minutes walk to metro stations (Borislavka and also Nadrazi Veleslavin), 5 minutes walk from the nearest tram and bus stops "Cerveny vrch". There is a direct bus to the airport (21 minutes). Prague Castle and the Mala Strana are easily accessible by public transport or car, it is also close to the center of the New and the Old Town.

On one side of the apartment there are living room (30 m) with a kitchen and a terrace, on the other side there are the master bedroom with separate cloakroom and bathroom and two more bedrooms and with another bathroom. The disposition ensures privacy for parents and children. The apartment has a garage and a cellar. Floor - parquet. The building has 24-hour reception.

Contact us if you have doubts or questions, if you are interested and you would like us to show you the flat!

Please, if you do not speak Czech, contact us via message thru bezrealitky.cz. If needed, we can arrange an interpreter to talk to you via mobile phone.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu250237
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 4. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha121
VybavenoVybaveno
Podlaží5
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.