Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 400 m² bez realitkyŠturova, Teplice - Teplice-Řetenice, Ústecký kraj

Šturova, Teplice - Teplice-Řetenice, Ústecký kraj
Cena2 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 724 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


4 podlažný činžovní dům do rekonstrukce se nachází v lázenském městě Teplice( nejstarší známé lázně v Evropě) v žadané klidné lokalitě v centru,v městské části Trnovaný, 80m od akvaparku a přestižné jazykové ZŠ,2 zastávky autobusem od městského úřadu a lázenské části města.158 m2 zastavená plocha a nádvoři, bez pozemku.V kazdém pátře byt 2+1,možnost vybudování ještě 2 bytů na půdě a dálších 10 bytů se dá vybudovat na nádvoří.Vyhodná investice zejména v tomto období kdy se při výstavbě se dá použít dotace "zelená úsporám" Nebo prodám každé podlaží zvlášt'.

4 floor apartment building in the reconstruction is situated in the spa town of Teplice (the oldest known spa in Europe) entered in a quiet location in the center, in the city district Trnovaný, 80m from akvaparku and prestigious language elementary school, 2 stops by bus from the City Administration and the spa town. 158 m2 built-up area and courtyard, without pozemku.V each floor apartment 2 +1, the possibility to build up even 2 apartments on the land and another 10 flats can be built on nádvoří.Vyhodná investment particularly in this period when construction of the subsidies can be used " green savings "And sell each floor separately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu25026
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha400
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.