Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 126 m² bez realitkyVltavská, Praha - Smíchov

Vltavská, Praha - SmíchovVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Prohlídky možné po dohodě. Kontaktujte mě e-mailem na

Moderní světlý víceúrovňový půdní byt 4+kk, o celkové rozloze 126m2, se nachází v ulici Vltavská 207/20 v Praze 5 - Smíchov, ve 4. patře zrekonstruovaného domu s výtahem, jen 3 minuty chůze od vstupu do metra stanice Anděl a bohatých nákupních a zábavných možností nabízející centrum Smíchova.

Tichý atypicky řešený byt z roku 2001 nabízí prostornou vstupní halu 8m2, která spojuje prosluněný obývací pokoj o rozloze 50m2 s navazující jídelnou pro 6 osob a odděleným kuchyňským koutem 9m2, který je vybaven vestavnými značkovými elektrospotřebiči. Z chodby vstup do koupelny s rohovou vanou 7m2, samostatného WC 3m2 a ložnice 17m2 orientované na jihozápad s výhledem do velmi klidného ozeleněného vnitrobloku. Ze vzdušného obývacího pokoje (výška stropu cca 4,5m) vedou schody na galerii s ložnicí 11m2 a pracovnou 9m2. Patro je umístěné nad kuchyní a vstupní halou. Další ložnice 12m2, orientována na východ, je umístěna vedle obývacího pokoje. Podlahy bytu jsou keramická dlažba a plovoucí laminátové. Celý otevřený prostor obývacího pokoje, jídelny, kuchyňského koutu, haly a patra, je klimatizován výkonnou jednotkou. Byt obsahuje velké množství praktických úložných prostor.

Byt se pronajímá s veškerým vybavením – prostorná moderní kožená sedačka, vestavné skříně s prakticky členěnými policemi a zásuvkami, manželská postel 180x220, postele v pokojích, pračka, plně vybavená kuchyň, ... V bytě je nainstalován WiFi vysokorychlostní internet UPC.

Vytápění bytu (kombinace podlahového a etážového vodního topení) a ohřev užitkové vody je řešeno samostatným plynovým kondenzačním kotlem se zásobníkem (nový z roku 2017).

Parkování v přilehlých ulicích (ulice střežené kamerovými systémy) nebo možnost pronájmu garážového stání.

Prohlídky možné po dohodě. Kontaktujte mě e-mailem na

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu250998
Dispozice4+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha126
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.