Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 70 m² bez realitkySternberkova, Praha - Holešovice

Sternberkova, Praha - HolešoviceVybaveno
Měsíční nájemné16 400 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce16 400 Kč


Plně zařízený prostorný byt 2+kk po rekonstrukci, 70 m2 v Holešovicích v klidné ulici. 5 minut pěšky na metro Vltavska, 1 minuta na tramvaj, 3 minuty do parku Stromovka. 4. patro s výtahem. V bytě je kuchyňská linka, pračka, lednice, jídelní stůl, rohová sedačka a v ložnici dvojpostel. Možnost kabelové televize, telefonu a internetu, dále na dvoře domu je možnost vyhrazeného parkovacho místa. Hodně úložných prostor, velké vestavěné skříně. K pronájmu ihned.

Cena za služby je uvedená pro jednu osobu. Druhá osoba je + 1.000,- Kč. V ceně není zahrnutá spotřeba elektřiny (od 400,- Kč podle spotřeby) a kabelová televize a internet (od 500,- Kč podle objednaných služeb).

Kontakt na majitele: 608 282 099.

Fully equipped spacious apartment with one bedroom after reconstruction, 70 m2 in Holešovice, Praha 7 in a quiet street. 5 minutes walk to metro Vltavska, 1 minute to tram stop and 3 minutes to park Stromovka. 4th floor with a lift. There is a kitchen, washing machine, fridge, dining table, L shape sofa and double bed in the apartment. There are also big built in wardrobes. Possibility of cable TV, internet and telephone line, further there is an option of dedicated parking slot in the backyard of the building. Available immediately.

The service charges are for 1 person. Second person is + 1.000,- CZK. The price doesn´t include electricity (from 400 CZK based on consumption) and cable TV and internet (from 500,- CZK based on services).

Contact to the owner: +420 608 282 099.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu25138
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha70
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.