Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 65 m² bez realitkyNupaky, Nupaky - Nupaky, Středočeský kraj

Nupaky, Nupaky - Nupaky, Středočeský kraj
Cena2 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 011 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodávám světlý JZ orientovaný byt 2 1 o výměře 65 m2 v OV, jedná se o přízemí novostavby dvoupatrového bytového domu o celkovém počtu devíti bytových jednotek v lokalitě Praha-východ v obci Nupaky, nedaleko zóny Čestilce/Průhonice a města Říčany, které poskytují veškerou občanskou vybavenost. Byt má vlastní udržovanou oplocenou předzahrádku o rozloze 131 m2 se vstupem z bytu a společného pozemku, zahrádka má travní porost, okrasné a ovocné keře, je zde vlastní parkovací stání u domu. Obývací pokoj s arkýřem má rozlohu 25 m2, ložnice 16 m2, kuchyň 11,5 m2, chodba 6,8 m2, koupelna 3,3 m2 a záchod 1m2. V ložnici velké francouzské okno se vstupem do zahrady. Vybavení bytu: mechanicky zabezpečená plastová okna, vybavená bezpečnostními skly a vnitřními žaluziemi. Podlahy – obývací pokoj a ložnice plovoucí podlahy v ostatních místnostech dlažba. Vchodové dveře opatřeny rozvorovým systémem a bezpečnostními zámky. Kuchyň je zařízena linkou na míru značky Metalplast s vestavěnými spotřebiči značky Zanussi – myčka, plynová varná deska, elektrická multifunkční horkovzdušná trouba, digestoř. V bytě je přípojka pro telefon, rozvody společné antény, datové rozvody a přípojka na internet. Vytápění a ohřev teplé vody je zajišťováno samostatným plynovým kotlem, náklady na vytápění a ohřev vody jsou do 10000,- Kč ročně. Fond oprav, záloha na správu domu, odvoz odpadu a vodu je 1550 Kč měsíčně. Ve společných prostorách sklepní kóje, společná sušárna a kolárna. Na společném pozemku pískoviště pro děti s lavičkami a posezení u ohně.

Dosažitelnost – Praha centrum 15 min autem, Průhonice/Čestlice/Říčany 2km. V obci je zastávka Pražské integrované dopravy.

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu2515
Dispozice2+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha65
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.