Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 43 m² bez realitkyHolandská, Praha - Vršovice

Rezervováno
Holandská, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Popis bytu a jeho vybavení: Byt č. 7 je byt 1. kategorie, členění 1+1, rozloha 43 m², nachází se ve 3. patře bytového domu z počátku minulého století. Jedná se o původní byt, který prošel v r. 2007 celkovou rekonstrukcí. V bytě je 1 obytná místnost, obytná kuchyně, předsíň a koupelna. Koupelna je vybavená sprchovým koutem se zástěnou, umyvadlem, WC, zrcadlem, zavěšenou skříňkou pod umyvadlem a otopným žebříkem. V koupelně je umístěn pod stropem elektrický boiler pro ohřev teplé užitkové vody. Byt je stavebně proveden a vybaven zařizovacími předměty ve standardní úrovni. Vytápění kuchyně a obytné místnosti je zabezpečeno 2 ks akumulačních kamen, v každé místnosti po 1 ks. Koupelna je vytápěna el. otopným žebříkem. Nad rámec standardu je byt vybaven kuchyňskou linkou vyrobenou do tohoto bytu s vestavěnou plynovou varnou deskou se 4 hořáky, vestavěnou elektrickou pečící troubou, výsuvnou digestoří, vestavěnou myčkou nádobí, vestavěnou automatickou pračkou a osvětlovacími tělesy. V bytě jsou zavěšena další 4 osvětlovací tělesa – 1 ks v předsíni, 1 ks v obytné kuchyni, 1 ks v obytné místnosti, 1 ks v koupelně. Koupelna je dále osvícena 2 ks vestavěných osvětlovacích těles. Vstupní dveře bytu jsou vybaveny bezpečnostními zámky – 2 ks. V bytě je provedena příprava k připojení na kabelovou televizi (UPC). Byt má samostatný měřič spotřeby el. energie a plynu. Byt není vybaven nábytkem. Byt je uklizen a připraven k užívání. Na bytě neváznou žádné závazky ani věcná břemena. K bytu přináleží uzamykatelná sklepní koje v suterénu domu a poštovní schránka v přízemí domu.

Poznámka k domu: Dům je z počátku 20. století, tomu odpovídá stavební dispozice prostor v domě i jeho atmosféra. Celý dům prošel v r. 2003 rozsáhlou rekonstrukcí, jejíž součástí byla i oprava fasády domu a vnitřních interiérů domu. U domu je malá zahrádka, na jejímž společném užívání je možné se dohodnout v rámci nájemní smlouvy. V domě je provedena instalace kabelové televize (UPC) a domácího telefonu. V domě není výtah.

Okolí: Dům, ve kterém se byt nachází, je umístěn v klidné čtvrti, v blízkosti obchodního a správního centra Prahy 10, u Vršovického náměstí, a je dobře dostupný MHD. Dopravní dostupnost do centra je dobrá. Tramvaj a autobus – do 5 minut, metro – 3 stanice tramvají na stanici Náměstí Míru. V okolí je možnost parkování na ulici nebo v nedalekých garážích.

Omezení: Jakékoliv stavební úpravy bytu může nájemce provádět pouze po dohodě a po souhlasu majitele. Nájemce se musí vyvarovat zejména zásahů do obtížně obnovitelných povrchů - lakované předměty, kuchyň, dlažby. Domácí zvířata nejsou v bytě žádoucí.

Cena: Nájem 12 000,- Kč/měsíc + poplatky a záloha na spotřebu plynu a elektřiny. Poplatky samostatně dle vlastní spotřeby: telefon, rádio a TV, UPC. Společné poplatky za dům: vodné a stočné, odvoz odpadu a zanáška popelnic, údržba komínů, úklid domu a společná elektřina v domě - 550,- Kč na osobu/měsíc. Zálohy na spotřebu plynu a elektřiny, stanovené dle spotřeby za minulé období: plyn – 150,- Kč, elektřina 1 300,- Kč. Celková požadovaná měsíční platba je 14 000,- Kč, z toho 2 000,- Kč je zúčtovatelná záloha, při užívání 1 osobou, a 14 550,- Kč při užívání bytu 2 osobami.

Jistota: 15 000,- Kč.

Doba pronájmu: 1 rok, s možností prodloužení. Byt je k dispozici od října 2016.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu251613
Dispozice1+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha43
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.