Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 2630 m² bez realitkyFrantiška Halase, Most - Most II, Ústecký kraj

Františka Halase, Most - Most II, Ústecký krajVybaveno
Cena5 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 441 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


SLEVA 500tis. Kč!!

Prodej novostavby těsně před kolaudací. Zastavěná plocha 126m2, obytná plocha 252m2. Dům je postavený z moderních a pevných materiálů. Obvodové zdivo Yttong, zateplené kontaktně 50mm polystyrenem, střecha valbová z dřevěného krovu, taška keramická KM Beta. Podkroví obytné, šikminy ze sádrokartonu, příčky po celém domě z příčkovek Yttong. Ve stropech, pod sádrokartony a mezi krokvemi minerální vata 160mm. Překlady ocelové 22mm profily "I", mezi nimi hurdisky. Podlahy betonové pokryté plovoucími podlahami po celé ploše domu. Okna plastová se žaluziemi. Vnitřní dveře dělané na zakázku z masivu. Točité betonové schodiště (bez obložení) vedoucí do obytného podkroví.

Dispozice přízemí: vchodová chodbička cca 1,5x1,2m, obývací pokoj s kuchyní a jídelním koutem cca 8x9m, chodba 2,5x3m, spižírna 1,2x1,2m, kotelna 1,2x1,2m, koupelna s hydromasážní vanou a WC (bez obkladu) 3x4,5m, ložnice 6x7m, pracovna 1,8x4m, pod schodištěm komora.

Dispozice obytné podkroví: chodba cca 3x4m, koupelna s masážním sprchovým koutem a WC cca 2,5x1,5m, 1. pokoj cca 6x9m se šikmými stěnami, 2. pokoj cca 5x9m se šikmými stěnami, mezi pokoji šatna cca 3x1,5m propojená do obou pokojů. V podkrovních pokojích jsou velká arkýřová okna + Veluxová vyklápěcí okna. Všude plovoucí podlahy.

Vytápění a ohřev TUV je zajištěno plynovým turbo kotlem Junkers (Bosch), v každém pokoji jsou radiátory s termostatickými hlavicemi. Teplota se programuje v obývacím pokoji prostorovým termostatem. Rozvod ele. 220V. Odpady jsou napojeny na obecní kanalizaci a voda je z veřejného vodovodního řadu.

Dům je obyvatelný, komplet vybavený veškerým zařízením, elektronikou a nábytkem (v hodnotě cca 600.000,-). Zbývá dokončit sociální zařízení v přízemí (obklady), schodiště (obložit schodnice a namontovat zábradlí) a fasádu. Do 4 pokojů (obývák, ložnice, oba pokoje v podkroví) jsou zavedeny satelitní rozvody pro příjem TV a radia. Internet je řešen Wi-Fi zařízením.

Pozemek se skládá z několika pozemků a je o celkové rozloze 2.630m2 s vlastním potokem. Na pozemcích je parkoviště pro 4 osobní vozy o rozloze cca 12x12m. Vjezd je řešen automatickou 4m branou na dálkové ovládání, branka je zvlášt s automatickým vrátným a videokamerou. Na pozemku se nachází dřevěná kolna na uložení zahradního náčiní o rozm. 6x4m. Pozemek je oplocen z části pozink. pletivem ve výši 2m a z části dřevěnými plotovými poli na podezdívce z KB Bloku. Kolem domu je terasa a chodníčky z keramické dlažby KB Blok.

Poloha je situována do krásného a klidného prostředí mimo městskou zástavbu, přesto v dosahu MHD a základní obč. vybavenosti, v blízkosti rekreační oblasti a přírodního koupaliště. Na nemovitostech neváznou žádná zástavní či jiná omezující práva (hypotéka, půjčka, exekuce a pod...). Nemovitost je vhodná i k podnikání - zahradnictví, soukr. školka a pod. Cena je k jednání.

Prodej je pouze pro vážné zájemce (více foto při osobním jednání), přímo od majitele nemovitosti - dohoda jistá, RK NEVOLAT!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu252497
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Užitná plocha2 630
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.