Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 49 m² bez realitkyPřípotoční, Praha - Vršovice

Přípotoční, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby2 400 Kč


Jedná se o klidnou lokalitu s možností parkování v soukromém dvoře uvnitř bloku. Byt se nachází ve druhém patře s výtahem pro 4 osoby. V blízkosti jsou zastávky tramvají Oblouková č. 6, 7, 24 a Vršovické nám. č. 4 a 22. Je částečně zařízený: funkční koupelna a záchod, funkční kuchyň včetně kombinovaného sporáku a mikrovlnné trouby, pračka, TV, rozkládací sedačka (snadno použitelná ke spaní pro dva lidi). Vedle kuchyně je spíž o velikosti 1m2. K bytu patří menší suchý sklep. V ceně není obsažena individuální spotřeba energií, plynu, vody apod. Dáváme přednost dlouhodobějšímu pronájmu nad 12 měsíců.

The appartment is located at a quiet place with a possibility to park a car inside the block (in a private yard). The appartment is on the 3rd floor of a brick building. The building is equipped with an elevator for 4 persons. In the vicinity of the building there is a tram stop Oblouková with trams no. 6, 7, 24 and Vrsovicke nam. with trams no. 4 and 22. It takes about 15 minutes to get to Venceslas square. The appartment is partially furnished and equipped: ready to use bathroom, restroom and kitchen (includes stove, washing machine, microwave oven, cupboards, sink and comfortable working board. In addition there is TV, foldable sofa (can be easily used as a bed for two persons). Next to the kitchen there is a storage room sized 1m2. There is also a small storage place in the dry cellar. The price for individually consumed energies, gas, water etc. are not included in the rent. We prefer tenants who have intention to stay more than 12 months.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu25304
Dispozice1+1
Podlaží3
Plocha49
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.