Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 100 m² bez realitkyŠpanělská , Praha - Vinohrady

Španělská , Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné39 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Nabízíme k pronájmu luxusní byt 3+1/B, 100 m2, po kompletní rekonstrukci ve 3.patře cihlového domu v Praze 2 - Vinohradech, ul. Španělská. V bytě jsou nová špaletová okná s dvojitým venkovním sklem, dveře, podlahy, koupelna s vanou a WC, koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC. Okna dvou pokojů a balkon jsou orientovány do klidné Mánesový ulice s pěkným výhledem na město, okna kuchyně a jednoho pokoje jsou do upraveného dvora. Kuchyň je kompletně vybavená kuchyňskou linkou s jídelním stolem, mikrovlná trouba, lednice, pračka, myčka, trouba, varná keramická deska. Část prostorné chodby je oddělena posuvnými dveřmi z matného skla a dá se využít jako šatna. Přibližně 300 m západním směrem, se nachází Václavské náměstí se stanicemi metra trasy "A, B, i C". S ohledem na uvedenou návaznost na systém MHD a vzdálenost od centra, možno dostupnost centra Prahy považovat za výbornou, s časovým horizontem 5 min. K dispozici je plnosortimentní obchodní síť, školní zařízení, kultúrní zařízení pro různa využití (kina, divadla, společenské sály, restaurace, vinárny, koncertní místa apod., sportovní a zdravotní zařízení. V okolí se nachází řada veřejných institucí jako pošta, policejní stanice, kostely, chrámy apod.Možnost parkování přímo před domem, nebo v podzenmích garážích. Byt lze využít také jako kanceláře.

We are offering luxury apartment to rent 3+1/B, 100m2, completely reconstructed on the third floor of well maintained building in Prague 2 - Vinohrady, street Španělská. In apartment are a new windows with double glass window, new doors, new floors, bathroom with bath-tub and toilet, bathroom with shower bath and separate toilet. Windows of two rooms and balcony are ortientatated into high quality street Manesova with admirable view of Prague, window from kitchen and one of the room are to situated into courtyard.Kitchen is completely equipment kitchen unit, dining table, microwave, frige, washing-machine, dishwasher, oven, hot ceramics plate. A part of the spacious hall is separated sliding door. Approximately 300m is situated Václavské náměstí. You’re just steps away from shopping.Parking available in front of the building or undergraund garage.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu25464
Dispozice3+1
Podlaží3
Plocha100
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.