Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 300 m² bez realitkyMalostranské nám., Praha - Malá Strana

Malostranské nám., Praha - Malá StranaVybaveno
Měsíční nájemné30 000 Kč


Cena pronájmu zahrnuje tyto služby: kompletně zařízenou kancelář, služby recepce, telefonní linku na recepci s ohlášením vaší společnosti, internetové připojení (možnost wi-fi), přímou telefonní linku do vaší kanceláře, úklid, spotřebu energií, plně vybavenou kuchyňku.

Jako další služby je možné kombinovat pronájem zasedací místnosti s konferenční technikou, sídlo firmy, pronájem PC a mobilních telefonních čísel. Můžete vybírat ze 4 různých prostor ve druhém patře a 4 podkrovních kanceláří v této historické budově ze 16. století. Každou kancelář mohou využívat až 3 osoby, přičemž prostory lze na základě přání kombinovat.

Dle vašich požadavků se stávající prostory upraví a vybaví (malování, renovace, příčky a nábytek). Veškeré práce nezaberou více než 14 dní, je tedy prakticky možné se do 3 týdnů nastěhovat. Cenová relace začíná na 30 000 Kč měsíčně za kancelář. V případě kombinace více prostor je cena k jednání.

Rental price includes the following services: fully equipped office, service desk, a telephone line at the reception with notification of your company, Internet connection, direct telephone line to the rented office, cleaning, energy consumption, full equipped kitchen.

Like other services it is possible to combine the full equipped kitchen, registered office, PC and cell phone numbers rental. You can choose from 4 different spaces on the second floor and 4 attic offices in this historical building from the 16th century. Each office can use up to 3 persons, the premises are based on the desire to combine.

On the base of your wishes it is possible to equip and adapt services (painting, renovation, walls and furniture). All work would not take more than 14 days, it is practically possible to move within 3 weeks. Price starts at 30 000 CZK per month for office. There is an eventuality to negotiate price if you rent more offices.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu25495
DispoziceOstatní
Podlaží2
Plocha300
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.