Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Nebytový prostor
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem nebytového prostoru • 80 m² bez realitkySpojovací, Praha - Vysočany

Rezervováno
Spojovací, Praha - Vysočany
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby300 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Nabízíme k pronájmu nově zrekonstruovaný komerční prostor o výměře 80m2.

Prostory se sestávají z velké místnosti s proskleným vchodem z ulice Spojovací a dvěma velkými okny situovanými do téže ulice. Díky těmto proskleným plochám je prostor velmi světlý a vzdušný. Zadní místnost má okno do dvora a je zde příprava na kuchyňskou linku: voda, odpad, odvětrání. Součástí prostor je WC s umyvadlem. V celém prostoru je nově položená dlažba moderního -kovového- vzhledu. Dále je zde instalovaná kabeláž a čidla pro alarm, pevná linka O2 i kabelové připojení UPC. Vytápění je realizováno přímotopy.

Prostory jsou vhodné jako showroom, vzorkovna, kadeřnictví, kosmetika, výdejna eshopu, pobočka pojišťovny, banky apod. popř. i kavárna, vinárna. Naposledy zde byl showroom designového osvětlení, viz poslední tři fotky.

Prostory lze po úpravách zpřístupnit i ze dvora, kde je možno vytvořit venkovní zahrádku, nebo spojit s dosud nevyužívanými sklepními prostory o výměře 100m2. Výhledově by bylo možno pronajmout i byt na stejné adrese.

Lokalita je velice dobře dostupná jak autem, parkování je možné přímo před prostorem, tak i MHD, 2 zastávky autobusem na metro Palmovka nebo Vysočanská, na tram a na nádraží Praha - Libeň. V blízkosti jsou Sazka aréna, nákupní galerie Harfa a Fénix, hotel Step a další. V okolí vzniká řada nových developerských projektů, je zde několik škol od jeslí až po střední školy.

Výše uvedené zálohy jsou za vodu, osvětlení a úklid společných prostor. Elektrická energie, odvoz odpadu a internet je v režii nájemce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu255272
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha nebytového prostoru80
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.