Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 78 m² bez realitkyrostislavova, Praha - Nusle

rostislavova, Praha - NusleVybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Pronajmu velmi pěkný byt 3+kk/B, 78m2, po kompletní rekonstrukci, ve 4.patře udržovaného cihlového domu bez výtahu - vhodné pro aktivní lidi. Byt se nachází v lokalitě Praha 4 - Nusle u Náměstí Bratří Synků nedaleko centra, je světlý, prostorný, kompletně moderně zařízen kvalitním nábytkem. Je zde kuchyňská linka na míru s vestavěnými spotřebiči - lednice, myčka, trouba, MW a sklokeramická deska. V koupelně rohová vana se sprchovou zástěnou a úložnými policemi, WC separátně, k dispozici s pračkou. V pokoji pro hosty je vyvýšené patro s dvoulůžkem, pracovní stůl a skříně. Dále k dispozici TV s DVD a SAT, bezpečnostní dveře, alarm. V Ložnici kovová postel, noční stolky a velmi prosotené vestavěnné zrdcadl. šatní skříně. Vytápění bytu plynové s vlastní regulací a s časovým nastavením vytápění. Podlahy plovoucí v kombinaci s ošetřovanými parketami a dlažbou. Velmi dobrá dostupnost do centra - cca 5 min. jízdy na metro, blízko Havlíčkovy sady a park Folimanka. Parkování bez problému na ulici. Ne kuřáci. Nájemné 18.000Kč/měs, elektřina a plyn budou přepsány na nájemce (cca 4000Kč). Volné ihned!

I´m offering a luxuriously furnished flat 3+kk/B sized 78 m2 for rent, completely reconstructed, 4th floor of a well-kept brick house without lift - good for active people. The flat is situated in the attractive locality of Prague 4 - Nusle by Bratří Synků square near the centre and is lightsome, spacious and completely fashionably furnished. There is a kitchen unit made to measure with built-in appliances – a refridgerator, a dishwasher, an oven, a microwave and a glass-ceramic desk. The bathroom is spacious, a corner bath with a showering curtain and some stowage shelves. The guest room contains a heightened storey with a double bed, and a working desk. The living room with a kitchenette is furnished with a kitchen and a conference table, a very comfortable corner sofa, electronics (TV, DVD and CD player, SAT). The bedroom is furnished with a king size metal bed and some night tables, wardrobes and built-in mirrors. Pointlights installed throughout the whole flat, wireless internet connection via the phone link, alarm system, a washing machine in the WC room. Gas heating with own regulation and possibility of time setting. There are new parquets in the living room and the guest room, floating flooring in the bed room and tiles in the bathroom and the WC. High ceilings, lots of stowage space. Very good accessibility to the centre – approximately 5 minutes to the underground. Close to Havliček Park and park Folimanka. Free lantern parking. Possibility of cancelling the phone link and signing the internet over in a different way You desire. Best for very solid person. Only none smokers. Rent: 18,000 CZK/month + utilities (gas, electricity) which will be signed over to the user (cca 4000CZK). The flat is available now.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu25575
Dispozice3+kk
Podlaží4
Plocha78
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.