Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 28 m² bez realitkyAloisina výšina, Liberec - Starý Harcov, Liberecký kraj

Aloisina výšina, Liberec - Starý Harcov, Liberecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné4 400 Kč

+ Poplatky za služby1 800 Kč


Garsonka o výměře 28 m² s vlastním vchodem ze zadní části domu (vstup z parku). Velmi dobrá lokalita na Aloisině výšině. Byt je situován na jihozápad do prostředí plného zeleně, s možností posezení přímo pod oknem. Vzhledem k tomu, že centrum města je snadno dostupné jak pomocí MHD, tak i pěší chůzí, má nájemce k dispozici jak výbornou občanskou vybavenost celého města Liberce, tak i dopravní obslužnost. Snadno dostupná je pěší chůzí i Liberecká přehrada. Byt je vybaven kuchyňskou linkou, pračkou, lednicí, vysavačem, rychlovarnou konvicí a dvoulůžkem.

Koupelna je vybavena vanou a umyvadlem, WC je samostatné. Výhodou je, že z prostoru před koupelnou je přístup ke sklepní kóji - další skladovací prostory nadosah.

Byt částečně zrekonstruován předchozím nájemníkem. Je obyvatelný, ale například část obkladů v koupelně (modernější než na foto) by stála za to předělat. Byt vhodný pro řemeslníka, který si rekonstrukci dokončí a promítne se to v odložení či snížení nájmu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu257224
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha28
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.