Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 102 m² bez realitkyPitterova, Praha - Žižkov

Pitterova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč


Mluvím český, anglický, ruský.

Nabízím na dlouhodobý nebo kratkodobý pronájem luxusní byty v novostavbě:

1) 2kk, 67 m2 + 30 m2 terasy, + 1 parkovací stání v podzemních garážích domu, 6NP, cena: 28000 Kč včetně poplatků + elektřina cca 500 kc. Internet v ceně.

2) 3kk-4kk, 89,3 m2 + 36,86 m2 terasy (4x), + 2 parkovacích stání v podzemních garážích domu, 6NP, cena: 45000 Kč včetně poplatků + elektřina cca 1500 kc. Internet v ceně.

Dům je cihlový, výtahy (1 nákladní). Byt je zařízený luxusním nábytkem, včetně luxusní kuchyně na míru. K bytu náleží sklep a + parkovací stání. V ceně služeb je recepce a nonstop ostraha. Areál je monitorován systémem kamer, na bezpečnostní čip jsou veškeré vstupy do objektů i vnitřního parku, stejně jako vrata garáží. Každá bytová jednotka je vybavena videotelefonem. Nadstandardní provedení všech bytů i domů doplňuje nabídka služeb. Na Vaše bezpečí nepřetržitě dohlíží ostraha, s odesláním pošty pomůže recepce s proškoleným personálem hovořícím minimálně dvěma světovými jazyky. V kavárně s výhledem na park můžete posedět s přáteli i vyřídit obchodní jednání. Ke komfortnímu bydlení přispěje například květinářství či prodejna delikates v přízemí našeho projektu. Unikátní soukromý park uvnitř projektu. Kompletní občanská vybavenost. Skvělá dostupnost historického centra Prahy (jen 8 minut tramvajem do metra Hlavní Nádraží a 10 minut na Václavské náměstí. Nastěhování možné ihned. Cizinci vítáni. Jsem přímý majitel. Adresa: ul. Pitterová 2855/13, Praha 3, Žižkov. Fotky na vyžádání.

I speak english, russian, czech.

I offer for long or short-term rent luxury flats in new house;

1) 2kk, 67 m2 + 30 m2 terraces + 1 garage, 6th florr, price: 28000 Kč including charges + electricity approx.500 CZK. Internet included in the price.

2) 3kk-4kk, 89,3 m2 + 36,86 m2 terraces + 2 garages, 6th florr, price: 45000 Kč including charges + electricity approx. 1500 CZK. Internet included in the price.

2 elevators in the house. Prague 3, str. Pitterova 2855/13, near metro Flora. Fully luxury furnished flat available immediately. Residents of all apartments and houses enjoy a wide range of above-standard services. Your safety is continuously monitored by a security; team, the trained staff at reception, who all speak at least two foreign languages, will help you send mail. In the cafe overlooking the park you can sit with friends or hold business meetings. There's also a florists shop and delicatessen on the ground floor of our project. The area is monitored by camera surveillance. All entrances to the buildings and to the park, as well as garage doors, are by means of a security chip. Each unit is equipped with a videophone. Great access to the historical center of Prague (just 8 minits to metro Hlavni Nadrazi and 10 minits to Vaclavske namesti). Unique private park within the project. Complete amenities. Above-standard services. No commission! I speak english, russian, czech. Photos I can send.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu257306
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha102
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.