Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 95 m² bez realitkyKorunni, Praha - Vinohrady

Korunni, Praha - Vinohrady
Cena6 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 263 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hezký cihlový byt s výtahem v 5 patře 6-ti patrového cihlového domu v ul. Korunní na Vinohradech. Byt prosel celkovou rekonstrukci, elektroinstalace, plyn, pokoje renovovaná dřevěná okna, 2x koupelna (vana, sprcha) s 2x WC, nový plynový kotel s měděnými trubkami, nové radiatory a termostat. Dřevěné parkety, internet, telefon a TV. Orientace oken z pokoju na jih, balkon na sever. Dum se nachází v blízkosti Korunního dvora. Výborné dopravní spojení TRAM a BUS přímo vedle domu. 5 min vzdálené nákupní a obchdní centrum Flora a metro trasa A. Parkování před domem. Možnost pronájmu garáže naproti domu v Korunním dvoře.

Kontakt: 732 102 232

Privately owned, reconstructed (2002), 4+kk, 95m2 flat with balcony (~2m2), on the 6th floor of a 7 floor art deco style building with lift in Prague 3 - Vinohrady. The flat has completely reconstructed plumbing, electricity, gas, bathroom with shower and toilet, bathroom with tub and toilet, kitchen, and renovated windows. It also has parquet & tile floors, tv, internet, and telephone. It is oriented North by North East and South by South West (view of and over Korunni Dvur). Beautifully located with all public services nearby, tram and bus on the spot, Metro and shopping center Flora within a 5 minute walk! Optional garage space in Korunni Dvur for rent or sale (not included in price).

Contact: 732 102 232

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu25842
Dispozice4+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha95
Podlaží6
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.