Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 40 m² bez realitkyZahradníčkova, Praha - Košíře

Zahradníčkova, Praha - KošířeMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce16 000 Kč


Byt se nachazi v novostavbe v ulici Zahradnickova, kousek od tramvaje / 3 minutky od zastavky Postovka a asi 15 minut od metra A Motol. Byt je garsonka o asi 40m2 + vlastni terasa o velikosti 25m2: pokoj s kuchyni do elka, postel v elku, jakoby za rohem, oddelena od zbytku pokoje, kde je kuchynska linka a stul s zidlemi. Z pokoje vede chodba s uloznym prostorem a z chodby vedou dvere do koupelny se zachodem. Vsechny zakladni spotrebice a zakladni nabytek jsou v byte. Loni zde probehla rekonstrukce - dlazba, kuchyn, vymalba, nova koupelna - fotky pred nastehovanim nabytku. Nejvetsi vyhodou bytu je jeho velka terasa, ktera je jakoby v atriu domu. Nocni doprava je kousek od domu, na Andel to trva tramvajkou asi 8 minut. Byt je k dispozici okamzite. Nejedna se o airbnb byt. V cene najmu 16.000 je zapocitana spotreba, navic je pouze internet.

Hi, we are renting out a very nice flat in a newly constructed building 1+kk (one room and kitchen corner) + terrace in Zahradnickova, close to Motol, Prague 5, about 3 minutes walk from the tram stop called Postovka and about 15 minutes from metro line A called Motol. The flat is about 40m2 + private approx 25m2 terrace. The flat consists of 1 big room in L shape, the bed is situated behind the corner / visually separated from the rest of the room. There is a kitchen corner and a table with chairs in the room. When you enter the flat, you come to a small corridor with wardrobes on the right side and the door to the bathroom on your left. The terrace can be accessed from the main room. All the basic appliances and furniture are provided by us. Last year there was overall renovation of the apartment / new tile floor, painting, new kitchen, new bathroom - pictures show before we moved in the furniture. There are night trams very close and taking a tram from Postovka, you will be in Andel (one of Prague’s centres with shopping centre, theatres, pubs, discos...) within 8 minutes. The flat will is available immediately ideally long term. This is not an airbnb flat. The rent of 16.000CZK includes all utilities but excludes internet, which is available.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu258429
DispoziceGarsoniéra
Dostupné od1. 11. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceInteriér
Plocha40
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 3 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDPoštovka
🚶 279 m (3 min)
PoštaPraha 120
🚘 2 397 m (4 min)
ObchodVečerka
🚶 455 m (5 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 670 m (3 min)
Restaurace
🚶 285 m (3 min)
Lékárna
🚘 679 m (3 min)
Škola
🚶 791 m (9 min)
Mateřská školaMŠ Slunéčko
🚘 3 019 m (8 min)
SportovištěGreyhound Park Motol
🚶 332 m (4 min)
Hřiště
🚘 3 470 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.