Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Kancelář
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem kanceláře 1+1 • 42 m² bez realitkyHaštalská, Praha - Staré Město

Haštalská, Praha - Staré Město
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Jedná se o nově zrekonstruovanou kancelář v klidném domě na Starém Městě s okny do Haštalské ulice. Lze užít též k bydlení. Hlavní místnost sestává z původně dvou rozdělených místností. Tuto hlavní místnost lze opět rozdělit na dvě oddělené místnosti. Vedle hlavní místnosti je součástí kanceláře kuchyň, koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC. Kancelář je vybavena trezorem, v kuchyni je myčka nádobí, lednička ad. Dům, ve kterém se kancelář nachází, je rodištěm Maxe Broda.

It is a newly refurbished office space in a quiet house in the Old Town with windows facing Hastalska street. It can also be used for living. The main office space served as a two room office with the separation wall now removed. However, it is possible to separate the rooms again. In addition to the main space the office has its own kitchen, bathroom and a toilet. The office is equipped with a safe, fridge, dishwasher etc. The house is a Max Brod birthplace.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu25867
Dispozice1+1
Podlaží1
Plocha42
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.