Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 39 m² bez realitkydolnomecholupska, Praha - Dolní Měcholupy

dolnomecholupska, Praha - Dolní MěcholupyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby2 100 Kč


Nový krásný byt 1 + kk o ploše 39 m2 s předzahrádkou 47 m2(terasa s posezenim a zahradou) orientovaný na západ a nacházející se v klidné s dobře dostupné lokalitě Prahy. Byt se nachází v přízemí nově postaveného domu a nabízí se jako nezařízený/popr. castecne zarizeny. Francouzske okno + zaluzie.Rohová vana a pračka v koupelně+toaleta. Plovoucí podlahy, dlažba.Momentalne je jiz obednana kuchyn z Oresi s drezem a elektrickou vestavenou deskou. Byt se nachází 5 min od nákupního centra Hostivař a Europarku. Volné ihned.

1+kk (39sqm.) in beautiful new building with garden(47sqm.) for rent - unfurnished apartment in groud floor of brick house (finished in December 2008) - only 2 neighbours above - there is floating floors and paving in kitchenette (kitchenette will be build until end of July) - luxury bathroom with corner bath for two (hanging toilette, washing machine) - in room there is french window - in hall there is paving - terrace with garden - there is disposable garden table with 2 chairs (suitable for relax with friends, barbecuing, possibility to have there swimming - bath) - orientation: to west (there is sun whole afternoon) - to rent is possible use cellar - the internet connection, phone, kabel TV are ready for link-up - parking is possible in front of the house - quiet surrounding (5min. shopping center Hostivar by car, 2min. shopping center Europark) - Prague 10 - in neighbourhood there are sports play-grounds and park - very good connection to city center - by bus 10min. to metro line A

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu25976
DispoziceGarsoniéra
Podlaží1
Plocha39
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.