Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 78 m² bez realitkyrostislavova, Praha - Nusle

rostislavova, Praha - NusleVybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Pronajmu velmi pěkný byt 3+kk/B, 78m2, ve 4.patře udržovaného cihlového domu bez výtahu. Byt se nachází v atraktivní lokalitě Praha 4 - Nusle u Náměstí Bratří Synků nedaleko centra, je světlý, prostorný, kompletně moderně zařízen kvalitním nábytkem. Je zde kuchyňská linka na míru s vestavěnými spotřebiči. V koupelně rohová vana se sprchovou zástěnou a úložnými policemi, WC separátně, k dispozici s pračkou. V pokoji pro hosty je vestavěné patro s dvoulůžkem, pracovní stůl a skříně. Internet přes UPC, bezpečnostní dveře, alarm. V Ložnici kovová postel, noční stolky a velmi prostorné vestavěnné zrdcadl. šatní skříně. Vytápění bytu plynové s vlastní regulací a s časovým nastavením vytápění. Podlahy plovoucí v kombinaci s ošetřovanými parketami a dlažbou. Velmi dobrá dostupnost do centra - cca 5 min. jízdy na metro, blízko Havlíčkovy sady a park Folimanka. Parkování na ulici. Pro solidní zájemce, ne kuřáci a zvířata! Nájemné 16.000Kč/měs, elektřina a plyn budou přepsány na nájemce (cca 4000Kč). Volné od 1.4.

I´m offering a luxuriously furnished apartment 3+kk/B sized 78 m2 for rent, 4th floor of a well-kept brick house without lift. The apartment is situated in the attractive locality of Prague 4 - Nusle by Bratří Synků square near the centre and it is lightsome, spacious and completely fashionably furnished. There is a kitchen unit with built-in appliances – a refridgerator, a dishwasher, an oven, a microwave and a glass-ceramic desk. The bathroom is spacious, a corner bath with a showering curtain, toilet separately with washing machine. The guest room contains a heightened storey with a double bed, and a working desk. UPC internet, safety door and alarm. The bedroom is furnished with a king size metal bed and wardrobes with built-in mirrors. Gas heating with termostat. Very good accessibility to the centre – approximately 5 minutes to the underground. Close to Havliček Park and park Folimanka. Parking on the street. Best for very solid person, non smokers and no animals. Rent: 16,000 CZK/month + utilities (gas, electricity) which will be signed over to the user (cca 4000CZK). Available from 1st April.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu26107
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha78
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.