Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 4+kk • 130 m² bez realitkyPotoky, Roztoky - Žalov, Středočeský kraj

Potoky, Roztoky - Žalov, Středočeský krajMHD 3 minuty pěšky • Parkování
Měsíční nájemné29 900 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč
+ Vratná kauce59 800 Kč


Novostavba z r. 2013 se nachází v Roztokách u Prahy na území národní kulturní památky Levý Hradec a nadregionálního biokoridoru řeky Vltavy v ulici Potoky. Do Prahy je velmi dobré spojení, autem trvá cesta 15 až 20 minut na Dejvickou, konečná autobusová zastávka Roztoky - Levý Hradec je asi 3 minuty pěšky od domu a železniční zastávka Roztoky - Žalov je daleko asi 12 minut pěšky. Dům je mimo zátopovou oblast, před domem (přes ulici) teče Žalovský potok. Dům nabízí stání na pozemku pro jedno auto (dálkově ovládaná brána s automatickým pohonem). Na přízemí je obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem, WC, sprcha a další pokoj, spolu se vstupní verandou. V podkroví jsou dva pokoje (jeden velký), a sprcha s WC. Dále je přístup na půdu, která je izolovaná a představuje plnohodnotný úložný prostor. Vedle domu je také kůlna vhodná pro kola, zahradní nářadí a tak podobně. Dům je zděný s termofasádou o tloušťce 15cm, okna jsou dřevěná z trojitého skla, a topení je pomocí tepelného čerpadla vzduch-voda (zálohy ve výši cca 1200 Kč/měs). Navíc má obývací pokoj kvalitní krbová kamna (značky Morso). Před domem je dřevěná terasa a zahrada. Dům je chráněn moderním elektronickým zabezpečovacím systémem s připojením na pult centrální ochrany a s možností ovládání přes internet a mobilními telefony. Je vybaven 1 Gb počítačovou sítí a rozvody pro televizi. Při výstavbě byl kladen důraz na použití kvalitních materiálů - podlaha v přízemí např. je z dubových prken, dveře jsou z masivu.

Současní nájemníci píšou: "Rodinný dům v Potokách je vkusně zařízený a postavený z velmi kvalitních materiálů. Dům je obklopený krásnou přírodou a zároveň je zde perfektní dostupnost do Prahy. Soukromí, klid a příjemné prostředí pro rodinu - to vše nám bude hodně chybět. Navíc vstřícnějšího a milejšího pronajimatele než pán Young si nedokážeme představit. :) Vlastimil a Jessica K." Kontakt na současné nájemníky podáme vážným zájemcům.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu261617
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 3. 2021
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníGeotermální
VodaZ veřejného zdroje
Užitná plocha130
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku337
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
OdpadVeřejná kanalizace

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDRoztoky, 17. listopadu
🚶 259 m (3 min)
PoštaRoztoky u Prahy
🚶 321 m (4 min)
ObchodAlbert
🚶 312 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚶 387 m (5 min)
RestauraceU Šmucrů
🚶 455 m (5 min)
Lékárna
🚶 256 m (3 min)
Škola
🚶 35 m (0 min)
Mateřská školaMateřská školka
🚶 307 m (4 min)
Sportoviště
🚘 6 542 m (11 min)
Hřiště
🚶 584 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.